Ötvös Tibor

Stratégia lesz a Battlestar Galactica: Deadlock

Nyáron jön a Battlestar Galactica: Deadlock címet kapott stratégia.

A Battlestar Galactica cím a sci-fi sorozatok szerelmesei számára bizonyára nem cseng ismeretlenül és eme, egyébként több milliós táborra alapozza játékának sikerét a Slitherine és a Black Lab Games. A duó ugyanis ma jelentette be, hogy a Universal Brand Developmenttel kötött szerződésük értelmében nyáron jön PC-re és konzolokra a Battlestar Galactica: Deadlock, mely egy stratégiai alkotás lesz.

A játékmenettel kapcsolatban még nem árultak el sokat a fejlesztők, de feltehetően egy űrben játszódó, az űrhajókat irányítható játékmenetet kapunk. A grafikáról sem tudunk még nyilatkozni, a megjelent trailer ugyanis csak CGI jelenetekkel operál még. A játék egyébként az E3-on is kint lesz, szóval az első valós információkat feltehetően majd akkor kapjuk meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tauri #2
    kihagytad a felderítő / rakétás kis hajókat :D szóval +1
  • mrzed001 #1
    Sajnos a BSG univerzuma elég szegényes technikailag. Egy hajóosztály, egy vadász, szemben egy hajóosztály, egy vadásszal.

    Miért nem képesek a Babylon 5-ből játékot csinálni ?
    Még a user made szimulátor az I found Her is piszkosul ütős lett.
    Na ott van sok nép, mindnek különböző hajók, több hajóosztály népenként ... na abból lehetne mit kihozni stratégia terén is.