Ötvös Tibor

Készül a SNES Mini

A Nintendo már a SNES Classic Edition gyártásán dolgozik.

Pár napja jelentette be a Nintendo, nem kis derültséget kiváltva, hogy befejezik a kirobbanó sikerű NES Classic Edition, ismertebb nevén a NES Mini konzol gyártását. Ma azonban kiderült, hogy nem véletlen a dolog, hiszen már készül a Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic Edition, és így kicsit már érthető a korábbi leállítás. Mindenesetre a Nintendo hivatalosan még nem jelentette be a dolgot, a hírt az Eurogamer egy céghez közeli forrásra hivatkozva tette közzé.

Ennek ellenére simán lehet tényként kezelni a SNES Classic Edition létezését, az ázsiai cég ugyanis hatalmas ziccert hagyna ki, ha nem készülne a konzol. Mindenesetre a forrás szerint Karácsony környékén jelenne meg a régi/új gép. Az még persze nagy kérdés, hogy mely játékokat adják majd hozzá, de a szokásos Marion kívül is igen nagy a kínálat, a SNES számos klasszikus címmel bír (Earthworm Jim, Donkey Kong's Country, Starfox, The Legend of Zelda), szóval igen nehéz lesz választani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • unstmon #3
    Még most is megvan a Super Nintendo konzolom, ennek ellenére már régóta a Higan, snes9x, Zsnes programokat használom inkább, amik ingyen vannak, és már mindent végigjátszottam rajtuk, amik nem jelentek meg annak idején PAL verzióban.
    Mondjuk, amikor megtudtam, hogy a PAL verziós játékok kicsit lassabbak és rossz a képarányuk az NTSC-hez képest, akkor beszereztem minden régi játékomat NTSC verzióban is.
    Mondjuk, ez már régen volt, mostanában már a PCSX2 emulátorral szoktam kísérletezgetni, szigorúan NTSC verziós játékokkal...
  • tigeroo #2
    még hamarabb. első napi vétel lesz kb.
  • Jagdgeschwader #1
    Baszki, ezt vajon milyen gyorsan fogják elkapkodni? Super Metroid, Chrono Trigger, Link to the Past, Street Fighter 2, Wolfenstein, Super Mario Kart... A Nintendo legjobb játékai!