Ötvös Tibor

Egy órás boss-harc a Final Fantasy XV-ben

Elég nagy türelem és tudás kell majd a Final Fantasy XV legnagyobb szörnyének legyőzéséhez.

A The Tonight Show műsorvezetője, Conan O'Brien a Clueless Gamer című sorozatában ezúttal a Final Fantasy XV. részét mutatta be és itt elhangzott az is, hogy a játékban szereplő egyik szörny, az óriási teknőclény legyőzéséhez 72 órás harcra lesz szükségünk. Persze mindez rengetegnek tűnik és Hajime Tabata rögtön el is árulta, hogy elég lesz 15 óra is hozzá. Persze azóta már felkerült egy videó, melyben látható, hogy egy óra alatt le lehet nyomni az ellenfelet.

Ez persze továbbra is rengeteg idő, folyamatosan ütni a szörnyet - ráadásul nem is mindegy, mikor jutunk el oda. Először ugyanis le kell tudnunk a fő küldetést, meg kell szereznünk a Regalia Type-F autót és meg kell keresni a hegyvidéken lebzselő szörnyet. A kiadó szerint 99-es szint is kell, azonban a videón látható, hogy egy 69-es szintel rendelkező profi is meg tudja oldani. A Final Fantasy XV már elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RaidenHUN #5
    Hát már amelyiket, ellenfelek 99% megöld, ha gyengén mész eléjük.
    Amit mondtak, hogy 3 nap csak erre a boss-ra vonatkozott, ha olyan szinten vagy mint ahogy a demot játszod (ami a játék legeleje).
  • Szefmester #4
    Aha.
    Gondolom akkor úgy oldották meg a játékot mintha a Dark Soulsban puszta kézzel egy szál gatyában elsétálsz a kezdőhelyről a bosshoz és hülyére vered... Idő, de megoldható... :)
  • Tinman #3
    Nem. Valóban 72 órát mondott az egyik agyas, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy csak akkor ennyi, ha totálisan agyhalott vagy és lvl senkiként odamész fakarddal piszkálni...

    4:22-től...


    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.12.01. 16:26:36
  • Szefmester #2
    72 óra meg 15 óra.. jó lesz az percnek is...

    Az FF szériában az opcionális bossok mindig sokkal nehezebbek voltak mint a sztori ellenfelek.
  • zola2000 #1
    Tehát a játék végigvitele után van ilyen az extra küldetések között.