Ötvös Tibor

Izgalmasnak tűnt a Sleeping Dogs 2


A United Front Games az első Sleeping Dogs megjelenése után elkezdte a második rész munkálatait, melyről most jelentek meg információk.

A kanadai United Front Games kapui sajnos idő előtt bezáródtak, pedig a hányatott sorsú Sleeping Dogs kimondottan jó játék lett, számomra kategóriájának egyik legjobb darabja és éppen ezért voltam csalódott, hogy a csapat becsődölt és ezzel szinte lehetetlenné vált a második rész megjelenése. Pedig a csapat elkezdett dolgozni rajta és ma kikerült jelentős mennyiségű dokumentáció alapján ismét egy remek részt kaptunk volna.

A Sleeping Dogs 2-ben visszatért volna az első fejezet főhőse, Wei Shen, aki ismét Kínában, a valóságban is létező Pearl River Megacity városrészben nyomozott volna. Ezúttal társunk is akadt a kalandban, a korrupt zsaru, Henry Fang személyében, akit egyébként önállóan is irányíthatunk így megismerve az ő saját történetét. A multiban pedig irányíthattuk volna a rendőrség erőit és a csapatokat, így csökkentve a bűnözés szintjét. Bár a Sleeping Dogs jogai a Square Enix birtokában vannak, így egyszer talán még kaphatunk folytatást, de ez kétséges.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!