Ötvös Tibor

Bekeményít a Steam a No Man's Sky miatt

Egyszerűen nem akar befejeződni a No Man's Sky vesszőfutása, hiszen ma a Valve bejelentette, hogy változtatásokat eszközölnek a Steam rendszerében is.

Nagyon úgy tűnik, hogy a No Man's Sky okozta hullámok még évekig csapdosni fognak, hiszen már így is annyi hírben foglalkoztak vele nemzetközi szinten is, de még mindig nincs vége. Ezúttal pedig igen komoly, ám a vásárlók szempontjából kimondottan pozitív változtatást okozott a program. A Valve ugyanis a mai napon bejelentette, hogy a Steam oldalain a fejlesztők valódi képeket kell, hogy megosszanak a játék kapcsán és nem különböző terveket, vázlatokat vagy vágyálmokat.

"Megkérünk minden fejlesztőt, kiadót, hogy a "Screenshot" szekcióba olyan képeket töltsenek fel, melyek valóban a játékot mutatják" - áll a közleményben. "Ez annyit jelent, hogy lehetőleg kerüljék el a koncepciós vázlatok vagy az átvezető jelenetekből származó képek alkalmazását. Kérjük, hogy mindenki mutassa meg azt, hogy valójában mit is kínál az alkotásával." A dolog mindenképpen pozitív és egyben arra a botrányra emlékeztet, amit anno az Alien: Colonial Marines kapcsán a Sega volt kénytelen elviselni. Akkor a videók kapcsán kellett változtatásokat bevezetni, most a fotókon a sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jkedzs #7
    hülye az, aki nem 4-5 jutubos game review meznézése után vesz játékot.
    mozgásban látni a játékot, utána már át lehet látni a hazugságokon.


  • Ender Wiggin #6
    Na már, minden Ubi játékot meg lehet venni a Steamen!
  • NEXUS6 #5
    Szegény NMS még csak nem is annyira xar, hogy ezt a vesszőfutást megérdemelje. Mellesleg, ha a készítők kicsit kevésbé kapzsik és megelégszenek a PS4 jelentett szük piacon élvezhető védelemmel (gyak, szar, szar, de ezen a platformon nincs jobb), akkor még viszonylagos sikert is elérhetnek.
    Lásd még Driveclub esete, égről csillagokat leígérő viszonylag kezdő cég határidőre nem tudja teljesíteni a vállalást, Sony kiadja, majd kiveri belőlük DLC-ként, meg patch-ként. Egy szűk piacon gyak a legsikeresebb autóverseny lett végül, aztán a Sony feloszlatta az Evolutions-t elviselhető presztizsveszteséggel zárva a témát.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.11.03. 15:07:55
  • Eriongtk #4
    Nekem akkor is az a kedvencem, amikor Early Access játékhoz DLC-t adnak ki. Steam azzal persze nem törődik, mert hisz ez nekik pénz. Gusztustlan..
  • Szefmester #3
    De ők nem is nagyon árusítanak a steamen. Ott van nekik a saját hulladékuk.
  • AnuluWork #2
    Szegény Ubi. A legközelebbi nagy durranásuk sem igazán úgy néz ki, ahogy egy-két képen van (attól még nem rossz játék, de nem úgy néz ki). :)
  • ozimak #1
    Már mennyi játéknál eljátszották ezt. És a mai napig nagy szokás a steamen.