Ötvös Tibor

Készül a Shadow of the Tomb Raider?


A Rise of the Tomb Raider újabb sikere után már készül a következő Lara Croft kaland.

A Rise of the Tomb Raider kirobbanó sikert aratott és ezzel eldőlt, hogy Lara Croft számára továbbra is van hely a játékvilágban. Bár eredetileg már több mint egy éve megjelent az újraindítás óta számolt második fejezet, de még mindig nem merült fel az esetleges harmadik fejezet bejelentése. Az ünnepi kiadás premierje után azonban már elkezdődtek a találgatások a harmadik rész kapcsán, de ma felbukkant egy érdekes fotó a neten.

Ezen elvileg az Eidos Montreal központjában található egyik laptop látható, melyen a sokat mondó Shadow of the Tomb Raider felirat látható a jobb sarokban. A cím és az esetleges közeledő bejelentés nem lenne meglepő, hiszen a széria egyre sötétebb történetekkel rendelkezik és ezért az Árny kifejezés passzol is a trilógiába. Mindenesetre várjuk a hivatalos bejelentést is, ami feltehetően még sokáig nem történik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    +1
  • Bazsalusz #1
    Mikor lesz már vége ennek a szemétnek? Az utolsó élvezhető rész a Legend volt...Pont azért szerettem Larát mert egy (szegzi :D) kemény belevaló nő, most meg kapok egy rinyáló össze-vissza szenvedő kis p*csát...Nekem ez már nem adja.