Ötvös Tibor

Érthetetlen döntést hozott az Electronic Arts


A Titanfall 2 és a Battlefield 1 megjelenése nagyon közel esett egymáshoz és ennek előbbi issza meg a levét.

Már a Titanfall 2 bejelentésekor sem igazán értettük, hogy vajon miért rakta ennyire közel az Electronic Arts a premier dátumát a Battlefield 1-hez. Az akkori indoklás szerint mivel a két játék két eltérő műfajban indul, így nem ütik ki egymást a nyeregből. Nos, mostanra bebizonyosodott amit sokan akkor is gondoltunk: ez éktelen nagy ostobaság! Az első eredmények alapján ugyanis a Titanfall 2 bukni fog.

Miközben a Battlefield 1 világában a tegnapi mérések alapján 427 ezer aktív játékos volt az összes platformon együttesen, addig ez a szám a Titanfall 2 esetében alig 73 ezer. A hír írásának pillanatában is legalább hatszor annyian kalandoznak a világháború hadszínterén, mint a sci-fi világban. Persze az is lehet, hogy a legtöbb Titanfall 2 vásárló még a szóló kampánnyal szórakozik, gyakorol és utána lépnek majd be a multis világba. Mindenesetre továbbra sem lehet érteni, hogy miért hozta ilyen közel kiadó a két premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mcwolf #7
    http://www.metacritic.com/game/pc/titanfall-2

    Szerencsére kisebbségben vagy a véleményeddel. A Metacritic-en is 8 körüli értékeléseket kapott megérdemelten.
    Továbbra is azt mondom,hogy mindez csak fröcsögés annak fényében,hogy ki sem próbáltad a játékot.
    Külön LOL ez a mecha - japán kontextus. Szerinted csak japán volt a cél,és máshol nem is élvezhetik a robotos harcot. GigaLOL
    A kampány nem tudom miért fáj neked annyira. Jó lett, élvezhető a gameplay. Annyi, hogy szigorúan Hard és Master fokozaton kell játszani, mert az AI elég butácska.
  • Sir Cryalot #6
    1. nevetséges hogy "virtuális valóság" multijátékhoz single emocionális singli kampány készül a második részben anyagi megfontolásból

    2. könnyfakasztóan nevetséges hogy az első rész multis hiányosságait ( járművek , BÁZIS ) nem csak hogy ki sem egészítik DLC-vel hanem nyavajás map packok készülnek amiben nádtetős házakat nem lehet szétlőni hanem be lehet mögé bújni mecha-val

    3. ultra-szánalom hogy "előzetes kritikák alapján telitalálat" a második rész bizonyos magukat kritikusnak képzelő "újságírók" szerint

    4. GIMMICKé silányítása a jetpack-nek meg a mecha-knak : mivel a fentebbi dolgok kivitelezése nem üti meg a szintet , ezért nem lehet sikeres a játék a mecha játékok hazájában japánban, a jetpack visszahozatala a respawn által meg bűnelkövetés kategória.
    _________________________________________
    Ezen nincs mit kipróbálni, visszadobni kell.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.11.01. 18:07:44
  • mcwolf #5
    Gondolom kipróbáltátok, azért tudtok ilyen magabiztosan nyilatkozni. Ja nem , csak megy a fröcsögés vakon.
    Az a helyzet, hogy az utóbbi évek legjobb kampánya van benne, a multi meg kellemesen meg van fűszerezve ezzel a "mechás baromsággal". Nem hibátlan játék, nem is lesz az év fps-e ( BF1 hype-train mellett nem is lehet), de kellemes színfolt a BF és a COD mellett. Külön előny, hogy a DLC-k ingyenesen lesznek hozá, nem fogják még 3-4-szer lehúzni a népet. Követendő példa lehetne a "nagy" fps-eknek is, de azokat a hype-vonaton utazó sok birka úgy is megveszi, nem nagy erőfeszítés a lóvét kihúzni a behülyített COD és BF fanok zsebéből. COD évek óta szinte ugyanazt adja minimális változtatással, BF3 óta a BF1 ami minőségi változást hozott. Frostbite engine odabax, de ahogy olvasgatom a fórumokat a sok retardált csipás eléggé tönkrebaxxa a játékmenetet.
  • pHNxX89 #4
    Infinite Warfare-t akarták kiütni K.O val. Valljuk be sikerült. COD már a kutyának se kell, és néztem videókat TF2 ről és inkább azt venném meg mint a Infinite Warfare-t.
  • Szefmester #3
    Inkább játszok a Mechwarrior 3-al mint ezzel ....
  • Sir Cryalot #2
    Mert egyértelmű hogy hype-al akarták eladni,a tartalom meg nudli . Ékes bizoyíték a taktika működőképességére a kritikátlan "újságíró" had aki mindig hanyattvágódik a hypetól utána max értetlenkedik de kritikát nem fogalmaz meg soha.
  • grebber #1
    Az első se volt kimagasló.
    Nem sokakat érdekel ez a mechás baromság. Nem is értem minek erőltetik.
    Tegyék bele a BF-be egy akámilyen dlc keretein belül azt akit érdekel bohóckodik vele. Felesleges erőforrást visz csak el.