Ötvös Tibor

Call of Duty: Infinite Warfare - bemutatkozik a crafting rendszer


A hamarosan megjelenő Call of Duty: Infinite Warfare berkeiben debütál a crafting rendszer.

November 4-én jelenik meg a Call of Duty: Infinite Warfare, melynek bétája pedig már holnaptól elérhető lesz a szerencsés kiválasztottak számára. Eme alkalomból az Activision ma bemutatta a sorozatban első alkalommal debütáló crafting rendszert egy friss trailerben, melyben az új fegyverek megszerzésére és a már meglévők fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Kíváncsian várjuk, milyen visszajelzéseket kap majd a végén a sci-fi játék.

A szóló mód kampánya szerint a Föld nem bírta tovább elviselni a népesség ilyen jellegű növekedését és az iparosodást, így az emberek kénytelenek más bolygókra utazgatni és ott üzemanyagot és más nyersanyagokat keresni. A főszereplő a Retribution nevet viselő űrhajó vezetője, Reyes kapitány, aki az egyetlen földi jármű élén indul harcba a Settlement Defense Front erői ellen. A játékban csak Front nevet viselő ellenséges csapat tagjai a United Nations Space Alliance-ből váltak ki, erősen náci eszmékben hisznek és egyetlen céljuk, hogy ellehetetlenítsék a Föld lakóinak életét. Éppen ezért szeretnének ők is mindent megszerezni, a saját javukra fordítani a nyersanyagokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #3
    Már kezdtem aggódni, hogy kimaradnak az "erősen náci eszmék".
  • Wharyoo #2
    Meg azért ezt az upgrade dolgot craftingnak nevezni... kicsit erős :) Mondjuk ez pont olyan, mint az RPGk esetében...
  • Kikikirly1991 #1
    Értem hogy újítani akarnak valamivel,de nem ez hiányzik belőle.Normális harcrendszer kéne,ez a fedezékből tüzelve is eltalálnak,öt másodperce lehasalok és regenerálódik az életerőm system-ezt nevezném harcrendszernek,egszerűen megöli az akciót hogy akármit csinálok bekapom a skulókat. Jó ez a crafotolos upgrade ,de ennél több kellene.Persze a harcrendszerhez módosítani kellene az AI-t, de ennyi munkát nem akarnak belefeccölni. Kár, mert normális harcrendszerrel király játék lenne,én is megvenném évente az új részeket. Multiplayerről nem tudok nyilatkozni.