Castellum

ICB részletek, első PC-s képek

A PSX verzió nem régi megjelenése után, Tony Warriner igazgató a Revolution készülőben lévő akció-kalandjátékának, az In Cold Blood PC-s verziójáról nyilatkozott.

Az In Cold Blood (ICB) egy olyan akció-kalandjáték, mely nagyon részletes környezettel rendelkezik és a játékmenete hasonlít a Metal Gear Solid-éra és a Final Fantasy-éra. A Revolution Software már jól ismert népszerű Broken Sword sorozatuk miatt, de az ICB kétségtelenül a legambiciózusabb játékuk.

Klikk ide!   Klikk ide!

Az In Cold Blood lebilincselő játékmenetet, grafikát és újszerű történetmesélést ígér, hogy egy olyan interaktív játékot hozzon létre, mely feszültség és izgalom terén vetekszik egy mozifilmmel. "A játék úgy kezdődik, hogy John Cord-ot, egy MI6 ügynököt kegyetlenül megkínoznak egy kellemetlen helyen." magyarázza Warriner. "Meg kell próbálnia kideríteni, hogy mi történt vele és hogy hogyan került oda. Arra gyanakszik, hogy elárulták, de ebben nem lehet biztos és nem tudja ki tette volna ezt vele. A cselekmény és a történet központi szerepet játszik a játékban."

Egy teljesen új megközelítéssel a fejlesztőcsapat meg akarja változtatni a kalandjátékokat és el akar mozdulni az egyszerű kattintgatós mechanizmustól. "Az volt az ötlet, hogy csináljunk valami eredetit és frisset, ugyanakkor bővítsük ki a kalandjátékok arculatát. A visszajelzések nagyon bátorítóak."

Klikk ide!   Klikk ide!

Az In Cold Blood-ot egy külön erre a célra kifejlesztett engine fogja meghajtani, ami egy teljesen új technológia bázist mutat be. "A karakter MI részéről nagy volt a befolyása a Lure of the Tempress-nek.", vallja be Warriner. "Egy nagyon menő 3D engine-t is beépítettünk, ami leginkább a fényekre és az árnyékolási hatásokra összpontosít."

A Revoluton Software fontosnak tartja kiemelni, hogy az ICB-ben elsősorban gondolkodni kell, viszont az akció és az izgalom is fokozatos magas szinten van. A korábbi kalandjátékok rajongói fel fognak fedezni néhány elemet, amit más inspirált, az új elemek pedig fel fogják kelteni az újoncok érdeklődését. "Ez a játék mindenkinek tetszeni fog, aki szerette korábbi játékainkat és új rajongókat is fog szerezni."

Klikk ide!   Klikk ide!

Az In Cold Blood PC-s verzióját az Ubi Soft fogja világszerte kiadni, várhatóan 2000 szeptemberében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!