Ötvös Tibor

Komoly címekkel bővül az EA ingyenes kínálata

A Mirror's Edge: Catalyst, a Battlefront és az UFC 2 is ingyenessé válik az idén az EA Access és az Origin Access berkeiben.

Az EA Access konzolokon és az Origin Access PC-n egy alacsonyabb éves díj ellenében remek alkotásokat kínál "ingyen" és ráadásként az új alkotásokhoz 10 nappal, a premier előtt hozzáférhetünk és 10 órás játékidőt is kapunk. Az ingyenes címek már most is igen impozánsak (UFC, az összes sportjáték 16-os változata, Dead Space stb.) de még az idén kapunk három újabb igen érdekes címet. Az első a Mirror's Edge: Catalyst, melyet már kipróbálhattak az előfizetők és bár megosztja a rajongókat, mi sem rajongtunk érte, de egy próbát mindenképpen megér.

A másik szintén igazi blockbusternek nevezhető, hiszen a Star Wars: Battlefront kimondottan nagyot robban, de legalább ennyire meg is osztotta a vásárlókat. A harmadik nem meglepetés, hiszen az UFC második részét szerezhetjük be. Közben pedig mától ingyenessé váltak számos XBL Arcade játék, így már szedhető, igaz csak Xbox One-ra, a Heavy Weapon, a Bejeweled 2-3, a Feeding Frenzy 1-2 és a Zuma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!