Ötvös Tibor

Hivatalos: készül a Beyond Good & Evil 2


A Ubisoft ma hivatalosan is bejelentette a Beyond Good & Evil második részét.

Tegnap éppen arról számoltunk be, hogy a Ubisoft a születésnapi akciója berkeiben októberben a Beyond Good & Evil első részét teszi elérhetővé. Már akkor arra tippeltünk többen is a szerkesztőségben, hogy bizony ezzel csak felvezetik a második rész bejelentését és ez szerencsére meg is történt. A kiadó ugyanis a Facebook-oldalán jelentette be a Beyond Good & Evil 2 munkacímet viselő alkotást, mely természetesen megjelenési dátumot még nem kapott.

A leleplezés alapján a munkálatokat Michel Ancel vezeti és a Ubisoft Montpellier Studio végzi a munkálatokat. A történetről vagy bármi más részletéről a címnek természetesen nem ismerhetünk meg semmit és ezért korai még találgatásokba bocsátkozni, de az egyre biztosabbnak tűnik, hogy az első rész előtti korszakot ismerhetjük meg. Legalábbis a korábbi vázlatok alapján én erre tippelek. De igazából mindegy is, a lényeg hogy valami készül. Már csak az a kérdés, hogy meddig kell várnunk rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #1
    Már ideje volt. A név úgyis eladja.. Már csak elcseszni tudják, mint a rebootokat manapság. Mi lenne ha ebben férfi lenne a főszereplő? :)))

    (Az első rész valóban jó játék volt másfél évtizede)