Ötvös Tibor

Készült a The Saboteur 2


A 2009-es The Saboteur nem robbantott bankot, de mégis egy ideig szó volt a folytatásról.

A világháborús Assassin's Creed-nek is nevezett The Saboteur 2009-ben jelent meg és a Pandemic ismét bukott vele egy kisebbet. Pedig eredetileg érdekesnek tűnt és magával a koncepcióval nem volt gond, azonban semmi új elemet nem hozott és így nem vonzott túl sok rajongót. Mégis egy ma kikerült interjúból az olvasható ki, hogy a DLC mellett bizony elkezdődtek a The Saboteur 2 munkálatai is.

Azonban az akkori állapotokat jól mutatja, hogy Morgan Jaffit, a Pandemic Studios korábbi kreatív igazgatója szerint még az sem volt biztos, hogy megkapták a zöld utat a fejlesztésre vagy sem. Éppen ezért pár hetet várt, bizonyos ténykedések történtek a sztori és a játékmenet esetleges változtatásait illetően, majd kiszállt a projektből - és a csapat is lehúzta a rolót. Kérdés persze, hogy meddig jutottak el és vajon mennyivel sikerült volna jobban a második fejezet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Én még az ingatag AI-t is hozzávenném. Az is szar volt. De összességében elég jó játék, hangulatos. Én 3x végigtoltam...
  • Bulics #1
    Érdekes koncepció, dögunalmas repetitív játékmenet, SZ*R checkpoint rendszer, egyszóval mindent elsz*rtak amivel egy játékot el lehet rontani.