Ötvös Tibor

Először mozgásban a Sniper Elite 4

Először mutatta meg magát a játékmenetet a Sniper Elite 4 és ezzel a Target Führer DLC is leleplezésre került.

Első alkalommal mutatta meg magát a bejelentés óta mozgásban a Sniper Elite 4 játékmenete, melyben természetesen a legnépszerűbb elem, a röntgen-kamera is visszatér. A látottak alapján a rajongók biztosan örömmel vetik majd bele magukat az új kalandba és az előrendelők ismét elindulhatnak Hitler ellen is a Target Führer DLC-jében, melyet ma jelentett be hivatalosan is a csapat.

Az új epizód a Sniper Elite 3 egyenes folytatása lesz, vagyis ismét Karl Fairburne bőrét ölthetjük magunkra és ezúttal Olaszországban szállunk harcba. Ezen felül mintegy mellékvállalásként egy titokzatos fenyegetést is el kell hárítanunk, mellyel a nácik megállítanák a Szövetséges csapatok előrenyomulását Európában. A Sniper Elite 4 február 14-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Amikor ez a játék játszódik, még Hitler volt a rosszfiú, ezt kéne végre felfogni. Mindegy, hogy Sztálin, Pol pot vagy tudimisén milyen komcsi több embert ölt meg, de ez a játék egy második VH-s univerzumban játszódik. És mindig öröm tökön lőni a kis bajszost.
  • tobias88 #4
    "Először mozgásban a Sniper Elite 4" - Borzalmasan rég van róla már gameplay videó, csak a google-t kéne tudni használni
  • Paddy #3
    Jó, akkor legyen Rákosi Mátyás vagy Kun Béla.:) Nem azt írtam, hogy Adolfnak ne lett volna meg a maga (nem számít, hogy valaki 3 vagy 30 évig irtotta az embereket, ugyan annyi figyelmet kell kapjanak, sőt Sztálin még többet, mert Adolfot már régen a kukacok rágták mikor ő még százezreket lövetett agyon) sara a háborúban, de mások is bőven rászolgáltak egy golyóra.
  • Zombee #2
    Hitler nem volt elég igazi tömeggyilkos? Jó, ha a háborútól eltekintünk, a koncentrációs táborok áldozatainak száma kevesebb, mint a kommunista táboroké, de egyrészt ő ezt nem 30, hanem kb. 3 év alatt hozta össze, másrészt ez a kevesebb szám is milliókat jelent. Ettől függetlenül a grúz köcsögöt is ki lehetne lőni egyszer.
  • Paddy #1
    Jobb lenne már más targetet találni, mert Adolf kezd nagyon monotonná válni. Miért nem lehet kilőni az igazi tömeggyilkos Sztálint?