Castellum

Empire Earth részletek és képek

A játékosok minden játékgenerációtól igénylik a színvonal emelkedését - ez egy ijesztő feladat a játéktervezőknek. Az olyan sikeres játékok készítőivel szemben, mint a díjnyertes stratégiai játék, az Age of Empires, ez a nyomás erősebb. A Stainless Steel Studios megoldása következő játékuk, az Empire Earth, két elemet egyesít: nagyobb kiterjedés és jelentős új jellemzők. Az Empire Earth, amely ugyanazon kezek munkája, akik az AOE-t is alkották:

 

“Az AOE egy nagyszerű játék volt, de csak egy horzsolás azon a felszínen, amire ez a műfaj képes. A legnagyobb eltérés a mélysége - óriási kiterjedése - az Empire Earth-nek. 12 korszak van benne, összehasonlítva az AOE négyével. A játékosok választhatnak a számtalan korszak közül vagy felfedezhetik az összeset. Hozzátéve, az egyik legizgalmasabb újdonság, hogy bemutatjuk a katasztrófákat. A katasztrófák olyan csapások, mint a pestis és a vulkánkitörés, amelyet a játékos az ellenfelére küldhet a Jós segítségével . A Jósok olyan erőteljes vallási egységek, amelyek hasonlóak az ismerősebb papokhoz."

 

“A játékosok megalkothatják a saját egyedi civilizációjukat, ami egy másik klassz tulajdonság. Előre elkészített civilizációk lesznek a játékban azok számára, akik rögtön bele akarnak ugrani, de a legtöbb ember meg akarja teremteni a saját civilizációját. Képes leszel felépíteni egy civilizációt, választva több mint 100 különböző tulajdonság közül. Az online játékosok képtelenek lesznek megjósolni az ellenállás természetét. Legyőzhetsz valakit egy játékban és aztán elvesztheted a következőt, mivel az ellenfeled tanult a vereségből és átalakította saját civilizációját, hogy kihasználja stratégiai hibáidat.”

 

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • modellezek #2
    OK
  • Tomina #1
    Ez az egyik kedvenc játékom a mai napig:)