Ötvös Tibor

Mozgásban a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Blood Ties DLC


Mozgásban is megmutatta magát a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Blood Ties DLC-je.

Azt már feltehetően minden rajongó tudja, hogy október 11-én jelenik meg a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, melyből eddig szinte minden szem a klasszikus Lara Croft skinekre szegeződött. Azonban több más tartalmat is kapunk és ma a Blood Ties alcímű DLC mutatkozott be mozgásban is. A csomag nagyjából egy órányi szóló kalandot kínál, mely a Croft-villába viszi el a játékosokat és ennek összefoglalóját, ajánlóját kaptuk meg ma a Square Enix jóvoltából.

Lara az örök élet rejtélyét kutatja egy 13. században I. Sándor vlagyimiri nagyfejedelem által épített városban. Miután senki nem hiszi el neki, hogy a Láthatatlan Város misztikus rejtélyekkel bír, elidegenedik a kortársaitól és elhatározza, hogy bebizonyítja igazát. Így oldalán az első részben is társaként komoly szerepet vállaló Jonah Maiava-val elindul és megpróbálja kivívni a tiszteletet és ugyanakkor megtalálni a misztikus események okát is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ivadek #1
    Szép meg minden, DE egy dolog hiányzik nekem belőle. Kezd nagyon átmenni egy hentelös lövöldébe ez is. Hol marad a falról oszlopra, oszlopról cölöpre stb. ugrálás, a piramisokban való turkálás és egyéb logikát és némi ügyességet követelő feladatok megoldása? Jó rendben van, hogy itt is kell feladatokat megoldani, de ez valahogy már nem az a TR. vonal ami régen volt. Ha zombikat akarok lőni akkor ott van kismillió ilyen meg olyan lövölde.