Ötvös Tibor

Folytatódhat a Rage és a The Evil Within


A Bethesda elégedett a Rage és The Evil Within eladásaival és ezért nem állnak a folytatások útjába.

A Bethesda és az id software egyik első közös produkciója volt a Rage, melyhez nagy elvárásokat fűzött a kiadó és a csapat is, azonban a sok hiba miatt nem robbant akkorát mint azt mindenki jósolta. Ugyanakkor a The Evil Within már jobban sikerült, ám ez a túlélőhorror sem robbantott bankot. Azonban az eladási adatok a Bethesda számára meggyőzőnek tűntek és ma a kiadó vezetője, Pete Hines elárulta, hogy a folytatások elé nem gördítenek akadályokat.

"Azt gondolom, hogy a The Evil Within és a Rage elég jól szerepeltek ahhoz, hogy folytatásokat kapjanak" - árulta el Hines. "Ugyanakkor be nem jelentett alkotásokról nem nyilatkozhatok, bajba kerülnék ha ilyesmivel próbálkoznék. Ha az mondanám, hogy nem hiszem, hogy lehetséges, akkor sokan kiakadnának. Személy szerint imádtam a Rage-t és rengeteg időt töltöttem vele." Korábban szó volt arról, hogy az E3-on kint lesz a Rage 2 és a The Evil Within 2, de a bejelentés elmaradt, így várjuk a további expókat, hátha ott bejelentik bármelyiket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #2
    juhú nincs benne johannesz szörmeck akkor ez minimum 45%-os javulás és kevesebb dlc-s lehúzás, esetleg még normális coop is
  • Ender Wiggin #1
    Rage! Évek óta várok a folytatásra. Végre! (cryalot, most ne sírjál valami lelombozót, plíz! :-))))