Ötvös Tibor

Születésnapi kiadást kap a Rise of the Tomb Raider


20. életévét tölti be idén a Tomb Raider franchise és ezért a PS4-es Rise of the Tomb Raider már ennek szellemében készül.

Idén lesz 20 éve, hogy Lara Croft elindult világhódító útjára és ezt természetesen a Square Enix sem hagyhatja szó nélkül. A Rise of the Tomb Raider még nem jelent meg PlayStation 4-re és ez pont kapóra jön a kiadónak arra, hogy egyedi tartalmakkal egészítsék ki azt. Az október 11-én megjelenő Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration természetesen tartalmazza majd az alap játékot és mellé járnak majd az igazán érdekes extra lehetőségek.

Akit a részletes leírás érdekel, az látogasson el a hivatalos oldalra, mivel én most kimondottan a Nixxes Software ötletére beépített lehetőségre koncentrálnék. A speciális Lara Croft csomagban ugyanis az 1996 óta megjelent részekben látott Larák közül választhatunk, így bekerült a klasszikus, elég pixeles skin is (a fenti kép is ezzel a változattal készült, magából a játékból származik). Megkapjuk még a klasszikus Hailstorm pisztolyt és a téli ruházatot a Tomb Raider 3-ból is. Ez a skin ötlet nagyon izgalmas és érdekes lesz látni a teljesen valósághű tájakon futkorászó pixel Larát. Reméljük, hogy valamilyen formában PC-re is elérhető lesz a pakk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Ennél izgalmasabb lenne, ha a pixeles korszakhoz hasonlóan kihívásokkal teli TR-t adnának újra, az unalmas tucat akció helyett (aminek minden elemét lopták más játékokból)...