Ötvös Tibor

Bemutatkozott a brutális Berserk


Még csak munkacím a Berserk, de a Dynasty Warriors rajongók feltehetően imádni fogják a Koei Tecmo projektjét.

A Dynasty Warriors-sorozat a mai napig milliós rajongótáborral bír, pedig maga a játék nagyon egyszerű és valójában az esztelen kaszabolásra építi a játékmenetét. Miután a franchise sikeres, akadnak követői is és a legújabb vállalkozó a Berserk címet kapta. Azt rögtön hozzá kell tenni, hogy ez csak egy munkacím, szóval még változhat, de most így futtatja a Koei Tecmo, szóval így kell keresni a neten is.

A program a Sony konzoljai mellett Steamen is elérhető lesz, de hogy pontosan mikor, azt nem tudjuk. Az ázsiai piacon ugyanis már szeptember 23-án elérhető lesz a projekt Berserk Musou címmel, de a nyugati rajongóknak várni kell. A játékmenet egyértelműen a kaszabolásra épít és elvileg van története is, mely egy kard körül mozog, azonban ezt még nem fejtette ki bővebben a csapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #2
    Volt már Berserk játék PS2-ön, az is kb. u.e. volt, csak ennek nyilván szebb a külleme.

    Rossz az irány. Souls irányba elvíve zseniális cucc születne belőle, de H&S-ként csak egy ótvaros középszar lesz ez is... kár érte.
  • grobs #1
    Anno egyik kedvenc anime-m volt. Alapvetően a jó sztori miatt szerettem, de a kaszabolás benne van.
    Nem hiszem, hogy a kardról szólna a játék. A történet szerint Godo csinálta dísznek, de annyira otromba lett, hogy senkinek sem kellett. Dragonslayer-nek hívta, de soha nem öltek vele sárkányt ... Guts is "csak" démonokkal harcol. Azon kívül, hogy ronda és nagy semmit se tud. Mondjuk annyira ronda, hogy az már szép.
    A Dark Souls elég sokat merített a Berserk világából, hangulatából.