Ötvös Tibor

Íme a The Witcher 3: Blood and Wine első fél órája

Felkerült a netre a The Witcher 3: Blood and Wine első 30 perce.

Tegnap jelent meg a The Witcher 3: Wild Hunt első, nagyobb kiegészítője, a Blood and Wine, mely nagyjából 20 órányi friss kalandot kínál. Azt, hogy ez mennyire igaz még nem tudjuk megítélni, de hamarosan kritikusan is megszemléljük Geralt új kalandját. A hangulat fokozása érdekében ma megjelent két friss trailer a programból. Az elsőben a Blood and Wine első fél óráját tekinthetjük meg, a másodikban pedig a friss szex-jelenetbe nyerhetünk bepillantást.

Természetesen a videók megtekintését csak azoknak ajánljuk, akiket nem érdekel, ha idő előtt lőnek le pár poént vagy történeti elemet a készítők. Főleg a második jelenetet kell óvatosan kezelni, hiszen az már a kiegészítő egyik utolsó küldetéséből származik és sok, addig nagy fordulatnak szánt elemet lepleznek le benne.Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bunny #2
    No igen, máshogy önálló játék se ad annyit :)
    Mondjuk a B&W új területet is hozott + csomó módosítást a játékban, míg a HoS "csak" új történetszálat és küldetéseket a régi területen. De való igaz, azt állítani, hogy ez az "első, nagyobb kiegészítője" baromság.
  • Hoz_Hun #1
    Miért, a Hearts of Stone az mi volt? Az csak ilyen "kiegészítőcske"?