Ötvös Tibor

Valóban szexista a Street Fighter 5?

Meglepő dolgot művel egy nő a Street Fighter 5 egyik helyszínén.

A Street Fighter ötödik része kapcsán a Capcom elég sok olyan vádat kapott, melynek tartalma szerint a játék nagyon szexista és a nőket csak és kizárólag lenge öltözékben hatalmas keblekkel képesek ábrázolni. A megjelenés után ez a vonal kicsit elcsendesedett, de a héten elérhetővé vált egy klasszikus harcos, Guile a programban és ezzel megérkezett az ő saját pályája is.

Guile ugye egy katonai bázison csapott össze az ellenfeleivel és a háttérben szurkolnak a többiek neki. A mostani részben azonban a háttérben szereplő egyik női néző bizony félreérthetetlen mozdulatokkal jelzi valódi vágyait. A jelenet kicsapta a biztosítékot, a szexista hangok ismét felerősödtek és nem lepődnénk meg, ha egy frissítéssel eltűnne a szurkoló. Hivatalosan a Capcom még nem reagált a dologra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #12
    És ha pipázni akar akkor mi van? Talán az a baj, hogy nem egy gender féle szutyadékot ábrázoltak hanem egy igazi nőt? akinek nem tetszik az ne játsszon vele, ennyi.
  • hungi #11
    +1 ez csak simán egy félresikerült animáció - a nő szurkol és kiabál...
  • dvde #10
    Szerintem meg ez csak simán egy félresikerült animáció - a nő szurkol és kiabál... (ha az egész játékot nézem, akkor is furára sikerültek az animációk)
  • lwb #9
    Megnéztétek a videót egyáltalán? Mármint a lenti kommentelők, akik bikinis csajokról beszélnek. Konkrétan itt szopásra tesz félreérthetetlen ajánlatot a háttérbe a csaj. Ez azért nem a bikinis csajok-nagy mellek kategória.

    És nem, nem hiszem, hogy szexista lenne. Inkább csak tuskó, meg primitív és semmi keresnivalója egy verekedős játékban. Ez nem a GTA.
  • Amiga #8
    Most már tényleg a k*rva anyját ennek a sok nyomorultnak.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.01. 23:11:17
  • BrockSamson #7
    Nem latom mi ebben az ujdonsag. A Dead or Aliveban is rengenek a csocsok, az uj Mortal Kombatokban is minden csaj szilikonos-bikinis.

    Cserebe a bikinis csajokkal a szart is kiverheted a ferfi karakterekbol. :D
  • Sir Cryalot #6
    Srácok, nem célszerű olyanok mellett erkölcs-csőszködni akik thought-policing-elnek (SJW idegbetegek ).
    https://en.wikipedia.org/wiki/Thought_Police
    Ja nem #2-re ment csak általában, ( gombabácsi szerintem nem "brony" :D )
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.05.01. 14:27:01
  • Ender Wiggin #5
    Éppenséggel lehetett volna deszka csajt is betenni smink nélkül, öltönyben. Ellenben mi abban a szexista, ha a nagymellű leveri a férfi karaktereket, akik viszont mind kigyúrt állatok! Ez ellen nem tiltakozunk? Mármint, hogy a játékbeli faszik miért kigyúrtak, lenge öltözetben, mikor egy normál férfi egy potrohos szúnyogra emlékeztet és nem félmeztelen, hanem fehér, zsírpecsétes atlétában motyog a 120 kilós "igazi nő" felépítésű csajának: mennyé' má' inne', nem látom tőled a meccset!
  • barret #4
    Biztosan a melegek lázadnak,mert nem csinos hosszú passzentos combú fiúcska integet a háttérből... :D
  • Szefmester #3
    Pedig tényleg primitív játék. A mozgások animáltsága olyan fájó mint egy fényre érzékeny epilepsziásnak a stroboszkóp. A karakterek csak rángatóznak és vergődnek.