Ötvös Tibor

Alan Wake' Return címmel jön a folytatás?


A Remedy levédette az Alan Wake's Return címet.

A Remedy nagyon jól tette mikor PC-re is áthozta az eredetileg X360-ra készülő Alan Wake-t, hiszen végül a számítógépes tábor tette sikeressé a címet. Mindenesetre a következő kaland, az American Nightmare is szépen termelt és éppen ezért gondolja az összes rajongó, hogy a csapat már javában készíti a második részt, de ezt persze a Remedy még nem ismerte be. Ma azonban felbukkant a NeoGaf oldalán egy bejegyzés, mely szerint a csapat levédette az Alan Wake's Return nevet.

Természetesen a csapat nem volt hajlandó nyilatkozni a dologról, de reményeink szerint az Alan Wake's Return nem egy mobiljáték címe vagy pusztán csak a "biztos ami biztos védjük le" bejegyzés esetével állunk szemben, hanem valóban kapunk egy élvezhető és borzongató részt. Az biztos, hogy korábban már olvashattunk olyan nyilatkozatokat a készítőktől, mellyel nem zárják ki a lehetőségét a második résznek de reméljük hamarosan valami hivatalos leleplezéssel is szolgálnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lerboy #3
    Szerintem meg hangulatos volt. Talán inkább nevezhető misztikus thrillernek, mint horrornak, de tetszett. várom a folytatást.
  • A1274815 #2
    Akkor nem csak én voltam így vele. Mondjuk én végig szenvedtem, de ezt a sok baromságot még egy FF-ben is sok lenne (Nincs bajom általában az FF-kel, de mint minden fantasy totális hülyeség). Az meg vér ciki egy horror játék számára, hogy a legijesztőbb része az volt, amikor átléptem egy scriptelt vonalat és váratlanul elindult egy CGI videó.
  • Ender Wiggin #1
    Én is sikeressé tettem a magam 5 eurójával, amit befizettem, igaz, 15 percnyi szenvedés után le is töröltem a pébe, akkora szar.