Ötvös Tibor

Hivatalos: május 13-án jön a Doom


Megkapta hivatalos megjelenési dátumát a Doom.

Korábban már olvashattunk bizonyos pletykákat a Doom megjelenési dátumáról, de ma végre hivatalos bejelentés is érkezett a Bethesda berkeiből. A leleplezés alapján a Doom PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is május 13-án jelenik meg és persze a rajongók beszerezhetik a Gyűjtői változatot is. Ennek tartalma: az alapjáték, egy Revenant szobrocska, mindez egy fémdobozban.

Az előrendelők a játékkal együtt megkapják a Demon Multiplayer Pack-ot, melyben új skineket rakhatunk fel a fegyvereinkre és a ruhánkra is. A bejelentéssel együtt egyébként érkezett egy friss trailer is, melyben a kampány látványosabb jeleneteibe nyerhetünk bepillantást. Azt el kell ismerni, hogy az id Software nem sokat foglakozott a sztorival, hiszen a kampányban is a látványon van a hangsúly.




Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Azt nem lesz nehéz...
  • aru #3
    Én remélem hozza azt a szintet mint ami a legutolsó Doom volt.
  • Macropus Rufus #2
    félek attól, hogy ez a DOOM nem az a DOOM lesz amivel anno játszottunk. A DOOM3 inkább egy horrorisztikus játék volt. Ez meg inkább olyan lesz mint a Quake vonal. Nagy pályák, semmi félhomály. Vagy esetleg csak villózó fények. Bár ezt csak a 10-15 perces bemutatóból vontam le. Könnyen lehet, hogy a játék többi része hozni fogja a klasszikus DOOM hangulatot.
    De mivel az összes összes DOOM/Quake megvan (+ a 92-es Wolfeinsten és Spear uf Destiny is) ezért ez is meg lesz. :)
  • Jawarider #1
    Remélem hangulatos, pörgős lesz, és ezen felül tartalmaz majd valami új ötletet/újdonságot ami miatt 10 év múlva is szívesen elővesszük a játékot :)

    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2016.02.05. 08:59:02