Ötvös Tibor

Mozgásban a Gemini: Heroes Reborn


Mozgásban is megmutatta magát a Heroes Reborn játékváltozata.

Tavaly nyáron számoltunk be arról, hogy a méretes buktának bizonyult Heroes Reborn című sorozat két játékot is kap. A Gemini: Heroes Reborn nevet kapott alkotás holnap jelenik meg PS4-re és hamarosan PC-re illetve Xbox One-ra is elérhető lesz és a látottak alapján kimondottan izgalmasnak és érdekesnek tűnik. A jelek szerint a program egy FPS lesz, melyben vegyítik a BioShock, Mirror's Edge és Portal játékmenetét.

Mindezt ráadásul megfejelik még jelentős időutazós megoldásokkal és mindehhez elfogadható grafikai is társul. A Genmini: Heroes Reborn egyébként a sorozathoz hasonlóan nem ad lőfegyvert a hősünk kezébe de erre nem is lesz szükség, hiszen az idő-manipuláció mellett a telekinézis is rendelkezésünkre áll majd, mint szuperképesség. Érdeklődve várjuk a PC-s premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #4
    tényleg ilyen fos a PS4 grafikája? Elképesztő. Elakadt a szavam.
  • Ender Wiggin #3
    A puzzle-ok tekintetében nem rossz játék, de a közelében sincs a Portalnak. Bioshockra utaló jelet én nem láttam, és a Mirror's Edge-re is csak a piros csövek emlékeztetnek (a free run nem olyan látványos). De egy kis stúdiótól azért nem rossz. Tény, hogy invesztálhattak volna több írói tálentumot (amitől hosszabb, kidolgozottabb lehetett volna) és lehetett volna szebb, ha már U4-es motor. De a másik játéknál (Enigma, ami mobilokra jelent meg) klasszisokkal jobb.
  • grebber #2
    Egynek bőven jó, igaz azért megerőltethették volna jobban magukat a ~2.5 órás végigjátszási idő kitolása miatt
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.26. 07:41:17
  • szaboi #1
    A játék eleinte jól indul utána előjönnek a hibái. Teljesen hülye A.I. a boss fight meg egyszerűen szánalmas.
    Sajna pedig jól indult, és nagyon jó Lehetett volna