Ötvös Tibor

Újabb Attack on Titan trailer


Friss trailert kapott az Attack on Titan.

Újabb látnivalót kapott a Koei Tecmo Attack on Titan alkotása, mely februárban jelenik meg - igaz, csak Japánban. A játék alapját egy 2012-ben útjára indított anime adja, mely odaát hatalmas népszerűségnek örvend. Az Attack on Titan új előzetesében a megszokott harci részek mellett kis bepillantást nyerhetünk a történetbe és az NPC-k is megjelennek. Ezen felül megfigyelhető a rombolható környezet illetve bemutatkozik a lovunk, mint közlekedési eszköz.

A játék egyébként 100 évvel a sorozat kezdete után játszódik, mikor a Titánok már a világunkban járnak és az emberek falakkal körülvett városokba menekültek. A veszély legyőzésére egyedi harcosokat, az öregségi nyugdíjt biztosan meg nem érő Survey Corp-okat hoztak létre, akik egyedi eszközeikkel képesek felvenni a harcot a Titánokkal. Az Attack on Titan első körben csak PS4-re jelenik meg, de elméletileg a Koei Tecmo a PS4-es változat Japán sikere esetén nyugatra is elhozza a címet és itt már jöhet PC-re is a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #3
    Kíváncsi vagyok, hogy a harcrendszere milyen lesz.
  • Angelus1991ster #2
    Remélem is hogy PC-re megjelenik.
  • zola2000 #1
    A fejlesztő (omega force) miatt szkeptikus vagyok a játékkal, de a dragon quest heroest elvileg jól megcsinálták ... meglátjuk.