Ötvös Tibor

Nyári blockbuster lesz a DOOM?


A francia Amazon szerint június 30-án jelenik meg a DOOM.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a hét a "kiszivárgott megjelenési dátumokról" szól majd. A Homefront: The Revolution és a Mafia 3 után ugyanis ma a DOOM kapcsán is kikerült egy feltételezett premier időpont, méghozzá az Amazon francia részlegének jóvoltából. Az értesülés alapján június 30-án érkezik az id Software új alkotása. Az oldalról azóta már lekerült ez a dátum, azonban érdemes visszaemlékezni arra, hogy a Rise of the Tomb Raider és a Forza 6 premierjének időpontja is az Amazon France oldalán volt elsőnek látható.

A DOOM kapcsán egyébként hamarosan számos információval szolgálhatunk, hiszen közeleg a Game Informer megjelenése és ebben oldalakon keresztül taglalják majd az FPS részleteit. Már várjuk nagyon, hiszen mindössze annyit tudunk eddig a programról, hogy a fejlesztők az első részt tekintették alapnak és annak a hangulatát szeretnék visszahozni a monitorjainkra. Reméljük sikerül nekik. Addig íme pár friss kép a játékból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Danecay #3
  De igen, mert akkoriban elég volt az agyatlan hentelés a sikerhez, az óta viszont sokat változott az ember ingerküszöbe. Én arra számítok, hogy hasonló lesz mint a Duke Nukem 4 Ever, a nosztalgia faktornak köszönhetően rettentő várós lesz, viszont a monoton játékmenet miatt kevésbé lesz sikere mint ahogyan arra sokan számítanak.
 • wraithLord #2
  Én úgy emlékszem, hogy ebből már volt egy-két elég hosszú gameplay videó, szóval kb. tudjuk, mire számíthatunk...

  Tényleg visszatérnek az első 2 részhez játékmenet szempontjából, és dobják a 3. rész belassult, sötét folyosókon mászkálós horror jellegét. Nem tűnik rossznak.
 • gombabácsi #1
  de ügye legalább ez nem lett mmo? XD