Ötvös Tibor

Január 28-án jön a PC-s Rise of the Tomb Raider


Megkapta hivatalos megjelenési dátumát a Rise of the Tomb Raider.

Hosszas várakozás után ma végre hivatalossá vált, hogy a Rise of the Tomb Raider, a tavalyi év egyik legjobb akciójátéka január 28-án PC-n is tiszteletét teszi. A dobozos, gyűjtői változat egy nappal később lesz elérhető, de cserébe olyan tartalmakat kapunk, ami minden rajongó számára kötelezőnek mondható. A megszokott Lara Croft figura a fémdoboz mellett medált és a 2013-as Tomb Raider egy példányát is megkapjuk. A PC-s port ráadásul támogatja a 4K-s felbontást, így messze a legszebb változat jut a PC-s tábor számára.

Lara az örök élet rejtélyét kutatja egy 13. században I. Sándor vlagyimiri nagyfejedelem által épített városban. Miután senki nem hiszi el neki, hogy a Láthatatlan Város misztikus rejtélyekkel bír, elidegenedik a kortársaitól és elhatározza, hogy bebizonyítja igazát. Így oldalán az első részben is társaként komoly szerepet vállaló Jonah Maiava-val elindul és megpróbálja kivívni a tiszteletet és ugyanakkor megtalálni a misztikus események okát is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TBTPumpa #5
    Szerencsére a Rise-ban kevesebb a QTE és sokkal több a Tomb, mint a 2013-as részben, úgyhogy ezen a szinten előrelépés történt. :)
  • molnibalage83 #4
    A Tombokban több ilyen lehetne, és akkor a régi motorosok is elégedettek lehetnének.
  • Ragnaar #3
    Nekem hiányzik a puzzle megoldás az új TR-ből. Kicsit eltolhatták volna az irányt a QTE-k től a puzzlek irányába, mert a QTEk részemről akár teljesen ki is mardhatnának.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2016.01.06. 13:03:16
  • molnibalage83 #2
    Ez az új TR2.0. Hosszabb, szebb és nagyobb, mint a 2013 reboot. Nekem az tetszett, ezért ezt is meg fogom venni. Ellenben az ős TR1-gyel játszottam és a többivel soha. Nekem tetszik a reboot széria eddig.
  • Ender Wiggin #1
    "minden rajongó számára kötelezőnek mondható"

    18 éve rajongó vagyok, de ebben a szarban én semmi kötelezőt nem látok...