Ötvös Tibor

Mozgásban a Paragon


Felkerült a netre az Epic Games új alkotása, a Paragon első játékmeneti trailere.

Az Epic Games legújabb alkotásáról eddig csak a szereplőkkel kapcsolatos jelenetek voltak elérhetők ám ma végre felkerült a netre az első, kimondottan a játékmenetet bemutató videó is. Természetesen a lenti jelenet nem a végleges változatot mutatja meg nekünk, hiszen a Paragon jelen pillanatban még csak alfa-változatban érhető el és az is csak a kiválasztott szerencsés tesztelők számára.

Ennek ellenére érdemes megnézni a jelenetet, hiszen legalább kis képet kapunk arról, hogyan képzeli el az Epic Games a MOBA/akció műfaját. A Paragon egyébként 5 főszereplőt kínál majd (Twinblast, Dekker, Grux, Sparrow és Steel) és PC mellett PS4-re is elérhető lesz 2016 folyamán valamikor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #1
    Érdekesnek tűnik, nekem eddig ilyen MOBA kategóriában a Dota játékmechanikája és rendszere tetszik a legjobban, a sokféle itemmel, a kb.100 féle választható hőssel, neutral creep farmolással. Grafikailag már most sincs gond a Paragonnal szerintem, igazából játék közben derülnek ki a részletek nyilván. Ha lesz rá lehetőségem mindenképp kipróbálom.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.23. 13:22:00