Ötvös Tibor

Három Conan játék készül


A Funcom három Conan, a barbár játékot készít, melyből egyet januárban le is leplez a csapat.

A Funcom számára nem ismeretlen a Conan, a barbár franchise, hiszen az Age of Conan kapcsán alaposan megismerték és megismertették a rajongókkal is ezt az univerzumot. A dolognak pedig nincs vége, hiszen a Funcom ma bejelentette, hogy a Conan Properties-szal kötött megállapodás értelmében egyszerre három Conan-játék is készül és az elsőt majd januárban leplezik le hivatalosan.

Annyit már tudunk jelen pillanatban, hogy az első alkotás a Conan, a barbár történetére épít és ebből megismerhetjük majd a barbár első kalandjait. Az is biztos, hogy mindhárom program 2016-ban biztosan megjelenik - bár ez feltehetően attól függ, hogy mekkora sikert arat majd az első játék. A Funcom egyébként utoljára a 2008-ban készített Age of Conan: Hyborian Adventures-szel lépett be eme világba. Várjuk a visszatérést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Solear #3
    Bár kisebb közösséggel, de a 2008-as Age of Conan ma is aktiv MMO. Sokat verték érte a Funcom-ot, mert a kiadó erőszakoskodása miatt korábban adták ki mint kellett volna, ezért gyakorlatilag nem volt benne content egy adott szint után és bár a kezdő sziget mind a mai napig meghatározó élmény talán a legjobb lvl 1-20 MMO élmény amit láttam, ami utána jön az már nem volt olyan fényes. Ennek ellenére el lehet vele szórakozni és mind a mai napig van tartalom hozzá.
    Én még néhanapján benézek nosztalgiázni (Collector's edition, Lifetime account etc..) mert szerintem nagyon jól visszadja a Conan könyvek hangulatát. Kellett neki pár év érés azért, de egy jó játék.

    A 3 cimen kicsit azért felhúztam a szemöldököm.. 1 cimet kiadni is nehézkes, 3-at? talán mobilos minőségben..
  • zola2000 #2
    Conan nagyon megváltozott ^_^
  • grebber #1
    Remélem az egyik single player lesz!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.18. 21:01:31