Ötvös Tibor

Januárban jön is a PC-s Rise of the Tomb Raider

Nem kell sokat várni a Rise of the Tomb Raider PC-s megjelenésére.

A jelek szerint tényleg nem kell sokat várni a PC-s tábornak a Rise of the Tomb Raider premierjére. Eddig ugyanis csak azt tudtuk, hogy Xbox One után biztosan a számítógépes port érkezik elsőként, de az majd csak valamikor 2016 első negyedévében. Ma azonban a PC Gamer kiszúrta az Amazon UK oldalán, hogy január 29-re van datálva a premier - a dátumot azonban már le is szedték. Szóval kérdés, hogy ez mennyire volt korai vagy ennek hatására a Square Enix végre hivatalosan is bejelenti a dátumot. A PS4-s verzió továbbra is 2016 végén jelenik meg.

Lara az örök élet rejtélyét kutatja egy 13. században I. Sándor vlagyimiri nagyfejedelem által épített városban. Miután senki nem hiszi el neki, hogy a Láthatatlan Város misztikus rejtélyekkel bír, elidegenedik a kortársaitól és elhatározza, hogy bebizonyítja igazát. Így oldalán az első részben is társaként komoly szerepet vállaló Jonah Maiava-val elindul és megpróbálja kivívni a tiszteletet és ugyanakkor megtalálni a misztikus események okát is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    Előző rész egynek elment azért, de részemről nem musthave.
  • bakkerman #3
    mert konzolon aki játszani akar vele,az megfogja venni,pc-n meg vagy feltörik első nap,és akkor ingyen tolja,vagy ha nem törik fel 1 héten belül,akkor skippeli a játékot mert ő ugyan nem ad érte pénzt amikor ott a torrent
  • Macropus Rufus #2
    azért az gáz, hogy egy klasszikus PC játék, hamarabb jelenik meg a szaros konzolokra mint PC-re...
  • grebber #1
    A PS4-s verzió továbbra is 2016 végén jelenik meg.

    Jön az előbb is, kevés az eladás és kell a zseton majd!