Ötvös Tibor

Lesz Darksiders 3


A Nordic Games szerint folytatódni fog a Darksiders sorozat.

A múlt héten konzolokon ezen a héten pedig PC-re is elérhetővé vált a Darksiders II Deathinitive Edition, mely a népszerű franchise második részének felújított változata. A bejelentéskor még sokan nem értették ennek mi a célja (a mi tippünk az volt, hogy ha már megvásárolta a kiadó a jogokat, akkor azonnal pénzt is szeretne látni belőle) de ma kiderült, hogy ez csak amolyan emlékeztető, felvezető alkotásként szolgál.

"A Darksiders 2 Deathnitive Editiion csak a kezdet" - árulta el Reinhard Pollice, a játék egyik fejlesztője. "Mióta megszereztük a franchise jogait a Darksiders 3 megalkotásának lehetőségein gondolkozunk. A remaster változat csak egy mód arra, hogyan irányítsuk ismét a figyelmet kicsit eme címre. Újraaktiválhatjuk a közösséget és így sokkal jobb pozícióból vágunk neki a Darksiders 3-nak".

Ha a Nordic Games követi a még 2012-ben bedobott ötletet, hogy a harmadik fejezetben már mind a négy lovas jelen lesz (Háború, Halál, Viszály és Pestis/Éhínség), akkor egy igen izgalmas kis fejezetet kapunk - egyszer majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!