Ötvös Tibor

A Paradox megvette a Vampire the Masquerade jogokat


A Paradox szerezte meg a CCP-től a White Wolf jogokat és ezzel birtokába került a World of Darkness és a Vampire the Masquerade is.

A CCP megegyezett a Paradox Interactive kiadóval és ez egyben azt is jelenti, hogy a mai naptól a stratégiai, RPG és menedzser alkotásairól híres cég tulajdonába került a White Wolf franchise minden egyes tagjával egyetemben. Ebbe pedig beletartozik a World of Darkness, melynek munkálatait tavaly állította le a CCP és a Vampire the Masquerade sorozat is.

"A macska kijött a zsákból: a Paradox Interactive megvásárolta a White Wolf és minden ehhez tartozó címet és ez nagyon nagyon izgalmas" - árulta el a Paradox egyik vezetője, Shams Jorjani Twitter-oldalán. "Nagy rajongói vagyunk eme világnak, különösen a World of Darkness és Vampire sorozatoknak és nagyon jó lesz kis vérfrissítést adni a címeknek. Ha pedig eljön az ideje, akkor a Paradox kiad majd pár White Wolf játékot."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #1
    Végre valami jó hír! A dark stílusú vámpíros-farkasemberes világ potenciálját még nem sikerült a játékok terén megfelelően kiaknázni. Ha pedig megmaradnak a Maszkabál vonalon attól lefosom a bokám.:D Egy WOD felélesztés miatt még meg is keresztelkednék.:D