Ötvös Tibor

Mozgásban a Doom alfája


Mozgás közben is láthatjuk a Doom multiját egy friss trailernek köszönhetően.

Holnaptól érhető el a Doom zárt alfája, persze csak azon szerencsések számára, akik időben kapcsoltak és még anno előrendelték a Wolfenstein játékot. Mindenesetre bár még van egy nap az indulásig, de természetesen a készítők meg akarták hozni a hangulatot a játékhoz, így fel is került a netre egy gameplay videó, melyben a multit tekinthetjük meg.

Amint arról már korábban beszámoltunk, az alfa teszt elég sok kötöttséggel bír, így például csak a 6v6 Team Deathmatch mód lesz benne elérhető és persze a fegyverek közül sem áll minden a rendelkezésünkre. Ugyanakkor a Démon Rúna és a Gauss Cannon már elérhetők lesznek és kíváncsian várjuk a kikerülő videókat a küzdelmekről. A Doom tesztelése a hosszú hétvégén zajlik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ragnaar #4
  Mármint hogy te próbáltad az alfát ?
 • Whysper #3
  1-1 .ben unreal feeling
 • Jawarider #2
  Sajnos nem tetszik :(

  Semmi olyan nem volt benne ami megfogott volna...

  Tudom, én nyomorom.
 • Ragnaar #1
  Ez vétel lesz annál is inkább, hogy azon már sajnos nem kell gondolkodni (nekem legalábbis), hogy Battlefront legyen, vagy Doom. Hozzácsapva a látványhoz, és hangulathoz a gameplay moddolhatóságot és a snapmapet ez így eléggé tetszetős, és lesz ugye egy storymód is amire személy szerint kíváncsi vagyok. (Bár nagyon nagy eresztésre azért nem számítok sztori vonalon. Részemről a doom3 sztorija is rendben volt.)
  Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.10.23. 11:11:50