Ötvös Tibor

Elindult a Doom zárt alfa-tesztelése

Mától lehet jelentkezni a Doom zárt alfa-tesztelésére és a Bethesda el is árulta, mi várja a játékosokat a programban.

Hajnaltól lehet jelentkezni a Doom alfa-tesztelésére, mely nem összekeverendő a béta-tesztel. Utóbbira ugyanis azon rajongók nyerhetnek majd bebocsátást, akik 2014. május 26 előtt előrendelték a Wolfenstein: The New Order-t. Az alfában mindössze egyetlen pálya, az ipari tematikájú Heatwave lesz elérhető és korlátozottak lesznek a rendelkezésünkre álló fegyverek is.

Így például csak a 6v6 Team Deathmatch lesz elérhető és kapunk még egy Démoni Rúnát. Aki ezt eléri, az átalakul a Revenant-tá, mely egy jetpackkel és két rakétavetővel felszerelt karakter. Őt csak a pályán szintén megtalálható Gauss Canon-nal tudjuk semlegesíteni. Utóbbi fegyver másodlagos tüzelési módjával ráadásul a falakon is átlátunk, ami nagy előny. A további fegyverek: Vortex Rifle, Super Shotgun, Repeater, Rocket Launcher, Static Cannon és Plasma Rifle, melléjük csatlakozik a Personal Teleporter és a Frag Grenade.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Whysper #2
    Pont ezért nem engedte be és ezért keresett egy csupasz kezet. 8))
  • Macropus Rufus #1
    Király :)
    Bár 6:20-nál azért arra figyelhettek volna, hogy az újlenyomat azonosításhoz (v. tenyér lenyomat azonosításhoz) nem ártott volna levenni a kesztyűt.