Ötvös Tibor

Tíz perc Rise of the Tomb Raider


Egy 10 perces jelenettel tette szebbé az esténket a Rise of the Tomb Raider.

Egy héten belül két gameplay-trailert is kapott a Rise of the Tomb Raider, így Lara Croft rajongói nem panaszkodhatnak. A mostani 10 perces videóban ismét akció közben láthatjuk kedvenc hősnőnket, és nagyjából a felénél a történet bizonyos részleteiről is lerántják a leplet, ám ez így kiragadva a teljes képből nem Spoiler. A játék PC-re csak jövő év végén jelenik meg.

Lara az örök élet rejtélyét kutatja egy 13. században I. Sándor vlagyimiri nagyfejedelem által épített városban. Miután senki nem hiszi el neki, hogy a Láthatatlan Város misztikus rejtélyekkel bír, elidegenedik a kortársaitól és elhatározza, hogy bebizonyítja igazát. Így oldalán az első részben is társaként komoly szerepet vállaló Jonah Maiava-val elindul és megpróbálja kivívni a tiszteletet és ugyanakkor megtalálni a misztikus események okát is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    AC klón. Vicces, hogy az előző játék kampányát arra építte a CD, hogy ezúttal nincs élő modell a csajhoz, miközben Megan Farquhar-nak hívják az élő modellt, aki alapján Croft feje készült... Kb. ennyire hiteles a játék is. Ami csak van a piacon, onnan nyúltak.
  • Katalizátor #2
    Én nem vagyok nagy igényű játékos, de tényleg gagyinak tűnik. Igazából sima GTA V-nek! Ami a maga játékterével eléggé hűha, de Tomb Raidernél... Persze még fogalmam sincs milyen.
  • Ender Wiggin #1
    gyilkolni, gyilkolni, gyilkolni. klassz. milyen játék ez?