Ötvös Tibor

Íme a The Witcher 3 egykori alkotóinak új játéka

Bemutatkozott a Fool's Theory új alkotása, a Seven.

Egy poszt-apokaliptikus világban játszódó akció-RPG lesz a The Witcher 3: Wild Hunt egykori alkotóinak legújabb játéka. A CD Project RED-ből kilépett srácok megalapították a Fool's Theory nevet kapott csapatot és be is mutatták első játékukat, mely a Seven címet kapta.

A projekt a hivatalos leírás alapján egy Thief-ihlette 3D izometrikus RPG lesz a Seven, melyben egy remete életet élő utazó bőrét ölthetjük magunkra. A játékmenetben egyébként fontos szerepet kapnak majd a manapság divatos parkour-elemek is, illetve a döntéseinknek valódi morális következményei lesznek. A Seven még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #4
    Aztán miért is? Még ha a W3-al ilyesmi problémák lennének, de ahhoz képest, hogy egy nagy tereket használó játék, hogy fut és hogy néz ki... az utóbbi évek egyik legbarátságosabb játéka hardware szempontjából. A W3 1920*1080-ban, fullon elszaladgál 30+ fps-el egy közepesnek számított konfigon. A legutóbbi COD-nak nagyobb gép kell már médium fölött, pedig ott végig egy csőben haladva nézed a scripthegyeket... ne vicceljünk már.
  • Nos #3
    jövőre már lehet kapni azt a videokártyát, amivel medium grafikán 1366 x 768 felbontáson akár 30 fpssel is elszalad a game :)
  • Lapajka #2
    Biztos hogy zseniális lesz!
  • sárkánylovag #1
    Ez így jól hangzik csak kb minden 10. játékra igaz.