Ötvös Tibor

Öt percnyi The Technomancer


Nem tűnik túl biztatónak az új cyberpunk RPG, a The Technomancer.

A Spiders csapata nem nagyon erőltette eddig meg magát, már ami a játékaik megvalósítását illeti. Bár a Mars: War Logs és a Bound by Flame alapötlete is érdekes volt, de a játékmenet számos hibája miatt nem voltak szórakoztatók. A The Technomancer szintén érdekesnek tűnik és ma meg is jelent egy 5 perces, a játékmenetet bemutató videó, mely alapján túl sok jót ezúttal sem várunk. De persze lehet, hogy tévedünk és egy kellemes kis alkotással lesz dolgunk.

A poszt-apokaliptikus Marson játszódó történet a helybeliek által csak Vízért zajló háború időszakában zajlik és egy Technomancer bőrét ölthetjük magunkra. Természetesen a múltja is visszaköszön a karakternek és ki kell deríteni, miért is üldöz minket mindenki, aki csak él és mozog. A játék 2016-ban jelenik meg, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fbn Lx #2
    szerintem nem tűnik szarnak, egy menetre biztosan jó
    mondjuk azt nem tartom indokoltnak, hogy ennyire a botos harcot erőltessék
    kicsit olyan érzésem van tőle, mint amikor az assassins creed valamelyik desmondos részében a modern korban körülvettek a templomosok, és gumibotokkal kellett verekedni, mert a lövöldözést nagy meló lett volna pluszban implementálni
    Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2015.06.24. 01:47:48