Ötvös Tibor

Az első Doom videó


Június 14-én mutatkozik be a Doom, mely ma kapott egy rövid trailert is.

Az id Software és a Bethesda Softworks gőzerővel készül a június 14-i E3-as prezentációjára melyen szerencsére már bemutatkozik a Doom reboot is. Bár túl sok információt nem tudhattunk meg a projektről, de mintegy kedvcsinálónak kaptunk egy rövidke teasert, melyben végre láthatunk pár jelenetet magából a programból.

A Doom eddig a tavalyi Quakeconon mutatta meg magát a szűkebb közönség előtt. Ugyanakkor az idei E3-as prezentáción feltehetően kint lesz a Fallout 4 is és még feltehetően várhatunk valami meglepetésre is. Mindenesetre várjuk a rendezvényt és természetesen beszámolunk róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #6
    Kevés az esély rá, hogy olyan grafikai előrelépést mutasson az új doom mint a doom3 annó, mindenesetre kíváncsian várom mit sikerült kezdeni a doom franchise-al, és az idtech motorral.
  • Ender Wiggin #5
    Ha lesz olyan jó, mint a Wolfenstein, akkor jöhet. Persze ahhoz sztorit meg karaketerek írni is kéne, az meg sosem volt a Doom-univerzum erőssége...
  • Garfield #4
    A cikkíró hülyesége, hogy ezt trailernek nevezi, a videó címében egyértelműen bennevan a "teaser" szó.

    Amúgy amikor egy játékfejlesztő cég rebootolja a saját játékát, azzal azt akarják kifejezni, hogy az előző változat fos volt, bocsika?
  • Szefmester #3
    Lőném fejbe aki ezt ki meri adni trailernek .. egy képregényben több képkocka van mint ahányból a játékjelenet itt állt....
  • SirBubu #2
    ez másnál is csak 11 másodperces volt vagy én bénáztam el valamit?

    ha télleg csak 11 mp, az azért elég karcsú. menjenek a fenébe
  • Sir Cryalot #1
    jee és mostmár a kinyilatkoztató-outnerd-király dzsón szörmőköt sem kell elviselni hozzá, jee 2x