Ötvös Tibor

Év elején jön a Mirror's Edge 2


Az Electronic Arts jövőre dobja ki a Mirror's Edge 2-t, de idén jön az új Need for Speed.

Az Electronic Arts ma három nagyobb projektjének megjelenési dátumáról is lerántotta a leplet. Ezek közül természetesen a legérdekesebb a már nagyon régóta húzódó Mirror's Edge 2 (a lenti trailer is a 2013-as E3-on jelent meg). A projektről szinte semmit nem tudni azon kívül, hogy a DiCE dolgozik rajta már elég hosszú ideje illetve hogy ismét Faith lesz a főhős.

A másik két projekt a Need for Speed és a Plants vs Zombies új epizódjai. Az autóversenyes franchise idén elméletileg pihen, bár már korábban bejelentették a csak hordozható eszközökre érkező No Limits címet kapott részt (mely már el is érhető pár hónapja). Ám év végén érkezik az újabb bejegyzés, ezúttal már konzolokra - és feltehetően csak az új generációra. A Plants vs Zombies pedig a Garden Warfare vonalon halad tovább és szimplán "nagyobb és őrültebb" lesz, mint elődei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Az első hír ez volt (az SG-ről idézem):

    "Már sehol nem Mirror's Edge 2-ként emlegetik Faith "új" kalandját, hiszen az EA prezentációján kiderült, hogy egy rebootot kapunk.

    Ez a reboot azonban nem csupán annyiban merül ki, hogy feljavítják a grafikát és kijavítják az esetleges hibákat, hanem teljesen elölről, egy új sztorival és új lehetőségekkel bíró alkotást tesznek le a rajongók elé. A Mirror's Edge főszereplője továbbra is Faith, aki első kalandjában vesz majd részt."
  • RAZOR27 #2
    Én meg úgy emlékszem hogy előzmény játék lesz :D na most akkor hogy van ez?
  • Ender Wiggin #1
    eleinte azt mondták, hogy az első rész rebootja lesz...
    a garden warfare meg egy tipus példája annak, hogy az EA hogy tud elb...szni mindent, ami jó volt, amíg független kiipari vállalkozásban készült.