Ötvös Tibor

Teljesen felesleges Titkos Harc a Mortal Kombat X-ben


Egy trükkel lehet előcsalni a Mortal Kombat X-ben a Titkos Harc lehetőségét.

A Mortal Kombat X a széria eddigi legjobb nyitányát produkálta és a rajongók egyre-másra fedeznek fel titkos vagy eldugott lehetőségeket. Ezek egyike a Titkos Harc, azaz Secret Fight, melynek előcsalása rettentően egyszerű. A Mortal Kombat 1 Living Tower-ben el kell jutni a hatodik összecsapásig, ahol aztán Flawless Victory-t kell elérni és egy Fatality vagy Brutality zárja le a meccset.

Ezután kiírja a játék, hogy készüljünk a Titkos Harcra, mely.... nem mással zajlik, mint Reptile-lal. Nem, nem a klasszikus ruhában megismert karakterrel, hanem az X-ben is látott, változtatás nélkül megjelenő karakterrel. Semmi egyediség, pusztán egy rettentő nehéz összecsapás vár ránk. Ennél érdekesebb, hogy a csapat reagált a sztori rövidségére is, hiszen bizonyos pletykák szerint kapunk majd egy, a történetet kibővítő DLC-t is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #3
    Az előzőben én egy bazinehéz Noob Saibot meglepire emlékszem, szétrúgta a seggem rendesen :D
  • Ender Wiggin #2
    Az előzőben is volt ilyen, az egyik kaptafa luvnya ellen, a nevét sem tudom ("sóbertné" talán), aki zöld cuccban van. semmi extra, csak bazi nehéz, könnyű fokozaton is úgy varázsolt meg kombózott, hogy csak néztem...
  • szomferi #1
    Reptile-lal esetleg...