Ötvös Tibor

Elkészülhet az Alan Wake 2

A Remedy partnereket keres az Alan Wake 2 fejlesztéséhez.

Az Alan Wake egy kimondottan remek kis akció-horror-thriller alkotás lett, melyet igazából a PC-s tábor tett sikeressé. Éppen ezért a folytatásnak kikiáltott kisebb kaland, az American Nightmare hamarabb átlátogatott számítógépekre és ennek mi nagyon örültünk. Sajnos ennek is már majdnem három éve és azóta várjuk, hogy a korábban pletykált Alan Wake 2 bejelentése megtörténjen. Helyette jön majd a Quantum Break, de most úgy tűnik, hogy a Remedy következő projektje a kultikus program folytatása lesz.

Sam Lake, a Remedy kreatív igazgatója elárulta, hogy már az Alan Wake befejezésekor gondolkodtak azon, merre mehetne tovább a program. Sajnos azonban azok az igazán érdekes ötlet, melyek megfogalmazódtak a készítőkben nem találtak megértő fülekre, hiába házaltak a játékkal. Ehhez jött még az X360-as gyenge eladási adat és így lehetetlen helyzetbe kerültek.

Most azonban, a Quantum Break befejezése után ismét nekifognak az Alan Wake 2-nek, mely feltehetően nem tartalmazza azon elemeket, melyeket a korábbi folytatásban terveztek megvalósítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Van pár játék, amire nem kellett volna pénzt adnom, az Alan Wake is rajta van ezen a listán. Óriási csalódás volt.
  • grebber #1
    Kickstarter azt kész úgyis meglenne a sok zsé amit kérnek!