Ötvös Tibor

Íme a The Witcher 3: Wild Hunt nyitánya

Megjelent a neten a The Witcher 3: Wild Hunt első 15 perce.

Két érdekes dolog is kiderült ma a The Witcher 3: Wild Hunt kapcsán. Először is a lenti trailerben megismerhetjük a játék első negyed óráját... igaz, az átvezető jelenetek nem láthatók benne. Ebből valószínűsíthetjük, hogy valami érdekes eseménnyel kezdődik majd a program. Mindenesetre a másik hír, ami ma kiderült a The Witcher 3 kapcsán az az, hogy a mostani tervek szerint két kiegészítőt kap majd a program.

Az első a Hearts of Stone alcímet kapta és nagyjából 10 órás kalandot kínál, a második a Blood and Win, melyben új területként megkapjuk Toussaint-t és 20 órás kalandozást is nyerünk vele. Előbbi októberben jelenik meg, utóbbi majd csak valamikor jövőre. A Wild Hunt pedig május 19-én érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • senki687 #1
    Nagyon sajnálom ezt a játékot. Régóta várom, hogy megjelenjen, de olyan gépigénye van, hogy inkább várok még pár évet vele, hátha addigra egy akkor új, de olcsóbb gépen is megy majd rendesen. Ha meg nem, akkor kimarad, mert ahogy néztem, csak az ajánlott vidokártya 100-150 ezer forint körül van hozzá, és akkor a gép többi részéről még nem beszéltünk.