Ötvös Tibor

Így fest a Mortal Kombat X gyűjtői kiadása


A Warner Bros bemutatta a Mortal Kombat X gyűjtői kiadását.

Közeledik a Mortal Kombat X megjelenése és bár továbbra sem ismerjük a teljes karakterfelhozatalt, de azt már tudjuk, hogy fest majd a gyűjtői kiadása a programnak. Ahogy az lenni szokott több kiadás közül is választhatunk. A Mortal Kombat X: Kollector's Edition by Coarse a prémium-kategóriában az olcsóbb, 150 dollár. Ebben egy exkluzív Scorpion-figurát kapunk, melyet a művész, Coarse saját maga álmodott meg.

A Mortal Kombat X Kollector's Edition egy másfajta Scorpion figurát tartalmaz, kapunk mellé exkluzív csomagolást és kártyát is illetve benne lesz a dobozban a Mortal Kombat X: Blood Ties Comic Book Volume 1 képregényfüzet első darabja is. Kapunk egy új Scorpion-skint és a Kombat Pack DLC-t.

A két olcsóbb kiadás olyan 90 dolláros áron mozog majd. A Mortal Kombat X Limited Edition csak a Gamestop oldalán előrendelhető és ebben is kapunk egy egyedi Scorpion-skint, melyet a Hidegháború ihletett. Ezen felül a Kombat Pack DLC az ezt a kiadást választó rajongók jussa. A Mortal Kombat X Premium Edition viszont csak letölthető állapotban lesz elérhető és kizárólag a Kombat Pack lesz benne pluszként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #1
    Amikor halottam, hogy szobor lesz a gyűjtői mellé egyből megakartam rendelni. De ez nagyon béna... kihagyós.