Ötvös Tibor

PC-re is jön a Hellblade

PC-re is érkezik a Ninja Theory új alkotása, a Hellblade.

A Ninja Theory ma jelentette be hivatalosan is, hogy az eddig kimondottan PS4-re optimalizált alkotás, a Hellblade végül PC-re is megjelenik. Azt nem tudni, hogy a két változat majdan egyszerre érkezik a rajongókhoz el, de már magában a fejlesztés ténye is örömteli, hiszen a projekt igen érdekesnek tűnik.

A Hellblade a kelta mitológia világát veszi alapul, bár túl sokat még nem tudunk a projekt részleteiről. Az biztosnak tűnik, hogy a főhős a Senua nevet viseli és a pokoli alvilágban tesz egy igen személyes célú utazást. A Ninja Theory ezúttal nem gondolkodik kiadókban, mivel saját maguk szeretnék forgalmazni a programot, így nem kell kompromisszumokat kötni senkivel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #3
    Tisztában vagyok vele töki, olyanok is véleményem szerint, de ízlések és pofonok.

    de az hogy a DMC igen is jó volt :D
    na látod, ez a baj, hogy manapság ez már elég arra, hogy "igenis jó legyen"
    Szerintem az ember joggal vár egy igényes játékot DMC címmel. Erre kaptunk egy ilyen ganét. Tojok én rá hogy dante hogy néz ki. Rátettem a klasszikus skint és kész, túl tettem magam a kinézeten, sajnos a játék többi részén nem. Innen-onnan összeollózott, értelmetlen kula történet, kula bossok... ez szerintem mindenki belátja. Az hogy a körítés neked bejött, hát jólvan. Nekem ezzel nincs bajom, de szóra se érdemes a minősítése az eredeti sorozathoz képest.
  • Evoluti0N #2
    Klónféleséget? Azzal ugye tisztába vagy, hogy a Ninja Theory a DMC előtt is készített játékokat, PS3 és multiplatform játékot is és mindegyik az ilyen h'n's stílust képviselte?

    A DMC pedig igenis jó lett, ha az ember túlnéz azon, hogy a fanboyoknak nem jött be, hogy változtattak Danten.
  • RAZOR27 #1
    Magyarul:
    "Jól elszartuk a DMC-t hehe. Másodjára valószínűleg nem venné meg senki, szóval csinálunk valami klón féleséget aztán majd lesz valami"