Ötvös Tibor

Visszakerült a Hatred a Steam Greenlight programjába

Újabb fordulat a Steam-Hatred pávatáncban.

Alig pár nap alatt visszatér a Hatred a kiindulási pontjához. Miután felkerült a Stream Greenlight projektbe a brutális alkotás, a Valve hivatalos levélben tudatta a fejlesztőkkel, hogy nem tartanak igényt a projektre és leszedték onnan azt. A Destructive Creations ezt tudomásul vette, de azért jelezte, hogy nem tartja igazságosnak a megoldást. Ma pedig Gabe Nevell juttatott el egy közleményt a csapatnak, mely ki is került a Facebook oldalukra.

"Üdv, Jaroslaw.
Hallottam tegnap, hogy lekerült a Hatred a Greenlight-ról. Sajnos nem voltam elérhető, így ma körbekérdeztem, miért is történt mindez. Kiderült, hogy ez az egész egy rossz döntés volt és így a Hatred visszakerül a helyére. Elnézést kérek tőled és a csapattól." Vagyis újra lehet szavazni a játékra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #7
    Na álljon meg a nászmenet! Az agyam ledarálom azon, mikor előjönnek a hivatásos rettegők azért, mert a kis mimóza lelkük számára túl erős játék jelenik meg! Ráadásul bebújnak a gyerekek mögé, mert gyáva sz@rok és nem merik kijelenteni, hogy "gyökér vagyok és még egy játékot sem tudok megfelelően értelmezni, ha már gyilok van benne". Ugyan már!
    Első sorban a szülők felelőssége, hogy a kölköt kontrollálják azzal kapcsolatban, hogy mivel játszik. Aki fiatal hozzá, gyenge a gyomra, pszihésen hülye és úgy érzi,. hogy egy játék miatt (ennyi erővel az esti híradó vagy a kék fény hírei miatt is) a valóságban is ölni akar, az NE játszon vele.
    Teljesen mindegy mennyit fejlődtek a játékok grafikában, ha valakit a szebb grafika, hangok, precízebb irányítás, komolyabb történet gyilkossá változtat, ott vagy a szülő a felelős - mert debilt nevelt a kölökből - vagy az orvos, aki nem utalta be az illetőt a zárt osztályra.
  • RAZOR27 #6
    Nemtudom emlékszel-e arra a korszakra vagy egyáltalán játszottál-e akkoriban amikor kijött a játék, de -már bocsánat- de hülyeség azzal jönni hogy fejlődött a grafika. Az aktuális látványtól mindig eldobjuk az agyunkat, mindig azt mondjuk hogy na ez már döfi. Régen is megvolt a profi hangulat, mert nem tudtunk jobbat. A 80as években is betojtak az emberek a horrorfilmektől, hiába néz ki ma már kicsit butácskának. Ez így volt a filmekkel meg a játékokkal is.
  • hunyadilacasg #5
    Jönnek itt a Postal2-vel sokan.. A helyzet viszont az, hogy fejlődött a grafika, a game-pszichológia, audio technika, most már profi a hangulatkeltés. Ülj le egy 80-as években készült horrorfilm elé, majd nézd meg mondjuk a Sinister-t.
    De ez még nem is a legfőbb ok a problémában. Az, hogy a múltban valami idióta megtehetett valamit, az feljogosít mindenkit mindenre? Ha Spártában ledobálták a gyerekeket a hegyről, dobáljuk le mi is a fogyatékosokat? Fejlődésről, lelkiismeretről és előremutató gondolkodásról senki sem hallott?
    Bár a videójátékot nem követi tett a valóságban, azért nem beteges ilyen képsorokat élvezni? Gyerekek és ártatlanok kivégzése céltalanul?
    Tudom, hogy a legtöbb gamer egyszer felnő, gyereke lesz és vágyódik majd a békés élet után, ezért el fogja ítélni az ilyen játékokat idővel, de itt és most ne legyen már egy 12 éves véleménye egyenrangú a felnőtt, felelősségteljes, életpárti, esetleg családos emberekével. Aki 12 éves, ne magyarázza, hogy mi árt és mi nem árt neki, nem véletlen nem szavazhat még, s nem véletlen nem felelnek érte szülei és tanárai.
    Még arra sem vennék mérget, hogy 20-30 között mindenki felnőtt
  • M0RN1NGST4R #4
    és büszkék is.
  • Ragnaar #3
    Hát vannak a durva filmek, (nem feltétlenül horror) amelyeket ugyanúgy megnézhet bárki aki akarja, ezen a nyomon indulva miért ne legyen egy a szokásosnál durvább játék elérhető.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.12.18. 16:41:32
  • RAZOR27 #2
    postal 2-őt minden gyerek játszotta a környéken, mégse lett egyik se sorozatgyilkos. Ellenben homó játékok nélkül is elárasztják a várost minden évben a... vidám emberek.
  • 0sm #1
    Szánalmas b+, hogy egyáltalán ilyesmi bárkinek eszébe jut!

    Értem én, hogy a sz.gépes játékok már a nyolcvanas évektől kezdve főként arról szólnak - hellyel-közzel - hogy mi az, amit a való életben nem lehet, szimuláljunk valami olyat, amit soha az életben nem kap meg a játszók nagy többsége (repülőgépek, hajók, sportkocsik, seregek vezetése pl.) de ez azért gáz.

    Fogadok, ha készítenének egy buzipornó játékot, többeknél verné ki a biztosítékot, mint ez... és - mindazonáltal, hogy keményvonalas heterő vagyok (csöcsök és punci nélkül nálam nincs sex) - kérdem én, mi okoz egy 10-12 éves porbafingóban nagyobb törést? Ha leszimuláljuk neki, hogy valakinek belebaszhat a koponyájába egy tőrt, vagy ha lecummanthat egy farkat? (mondjuk így leírva azért kicsit gáz ez a pöcsszopás is, nem vitatom. :)

    Btw, próbált már valaki egy csirkecsontot késsel csak szimplán elvágni?