Ötvös Tibor

A Hatred fejlesztői reagáltak a tegnap történtekre

A Destructive Creations értetlenül áll a Valve döntése előtt.

A tegnapi nap igen sűrű volt a Destructive Creations számára. A Hatred-ről már a bejelentés óta lehet tudni, hogy egy brutális alkotás lesz (az Epic Games le is szedette az Unreal Engine logóját), de mégis felbukkant a Steam Greenlight programjában. Azonban pár órával később a Valve le is szedte onnan a címet és erre a történetre reagált most a fejlesztő.

"Kedves Hatred rajongók!

Ahogy azt bizonyára tudjátok, ma indítottuk útjára a Hatred Steam Greenlight kampányunkat. Sajnos pár órával később a Steam leszedte a programot a következő indokkal: 'Szeretnénk tudatni, hogy amit a Hatred-ből a Greenlighton láttunk azok alapján nem publikálnánk azt a Steam-en és ezért leszedjük a programot.'

Bár még most is elérhető a Postal és a Manhunt a Steam hálózatában, de természetesen tiszteletben tartjuk a Valve döntését, hiszen joguk van ehhez. Ugyanakkor mindenkit biztosítunk arról, hogy ettől nem fog változni a játékmenet és továbbra is tartjuk a 2015-ös megjelenést. Nem tudjuk bukásnak tekinteni ezt a dolgot, hiszen hatalmas támogatást kaptunk a közösségtől. A pár óra alatt 13.148 szavazatot kaptunk, amivel a hetedik helyre jutott a Hatred a Greenlight Top 100-on."


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!