Ötvös Tibor

Feltörték a GTA 5-öt majdan védő Denuvo rendszert

Eddig bírta az abszolút bombabiztosnak hitt Denuvo másolásvédelmi rendszer.

Eddig tartott... a korábban mindenki által nagyon megbízhatónak és feltörhetetlennek hitt új másolásvédelmi rendszer, a Denuvo is megadta magát. A napokban ugyanis kiderült, hogy egy kínai csapat nem óhajtott fizetni a Dragon Age: Inquisition nyújtotta élményekért és megkerülték a védelmet. A bevetés sikerült és ezzel a DRM-rendszer már nem nyújt védelmet egyetlen alkotás számára sem.

A srácok ugyanis a BioWare alkotása mellett hamarosan elérhetővé teszik a Lords of the Fallen és a FIFA '15 tört változatait is. Ezzel pedig szinte kizártnak tűnik, hogy a Rockstar is eme DRM mellett tegye le a voksát a GTA 5 PC-s portja kapcsán. Kíváncsian várjuk, mit találnak ki addig a fejlesztők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #24
    Szupi... Akkor hamarosan jön a Lords of the Fallen és a Dragon Age Inquisition crack is... :D
  • Evoluti0N #23
    Azért elég nagy lett. Eddigi legnagyobb GTA.
  • TothLaci #22
    GTA5-ben egyedül a pálya mérete nem tetszik. Igazán belefért volna még Las Vegas, és San Francisco... Ha egy DVD-vel több lett volna, akkor is.
    Viszont úgy tűnik, PC-n is elérheti így az 50 GB-ot majd, legalább is a next-gen.
  • Evoluti0N #21
    A véleményeket olvasva inkább úgy mondanám, hogy van pár ember a sok közül, akinek nem tetszik. Egyébként nem értem, hogy miért nem tetszik ez egyeseknek. 3 teljesen más jellemű karaktert kapunk, ami még csak érdekesebbé teszi a játékot. Persze főküldik esetén fix karakterek vannak, leszámítva azokat, amiben mind a 3 benne van, de szabadon járkálás közben így mindenki kiválaszhatja a kedvencét, amit így 3 karakter esetében könnyebb találni, mint abban az esetben, ha egy lenne.
  • Palinko #20
    várj még, ha úgy lesz optimalizálva mint a 4... meg sokaknak nem tetszik, hogy 3 embert kell irányítani.
  • botyika #19
    gta-nál nemhiszem hogy gondok lesznek, legtöbben szerintem megveszik. a kevés játékok egyike amit érdemes megvenni.
  • Evoluti0N #18
    Úgy már érhető. Ha már demot nem, azért egy benchmarkot igazán kiadhatnának minden játékhoz.
  • Palinko #17
    videókártya gyengébb egy AMD5770, inkább várok
  • Evoluti0N #16
    Vaaaagy. Akár meg is veheted. Megsúgom neked, hogy pont ilyen procim van és ultrán játszom. Szóval a futással nem lesznek gondjaid, ha ettől félsz.
  • Palinko #15
    valahogy kétlem, hogy a beta crack 50 processzora közül ne lett volna AMD :( mindenesetre én elküldtem nekik a CPU infot, hátha segít AMD Phenom II 965 Black Edition úgy látom nem annyira elterjedt emígy sem :D