24
  • Lapajka
    Szupi... Akkor hamarosan jön a Lords of the Fallen és a Dragon Age Inquisition crack is... :D
  • Evoluti0N
    Azért elég nagy lett. Eddigi legnagyobb GTA.
  • TothLaci
    GTA5-ben egyedül a pálya mérete nem tetszik. Igazán belefért volna még Las Vegas, és San Francisco... Ha egy DVD-vel több lett volna, akkor is.
    Viszont úgy tűnik, PC-n is elérheti így az 50 GB-ot majd, legalább is a next-gen.
  • Evoluti0N
    A véleményeket olvasva inkább úgy mondanám, hogy van pár ember a sok közül, akinek nem tetszik. Egyébként nem értem, hogy miért nem tetszik ez egyeseknek. 3 teljesen más jellemű karaktert kapunk, ami még csak érdekesebbé teszi a játékot. Persze főküldik esetén fix karakterek vannak, leszámítva azokat, amiben mind a 3 benne van, de szabadon járkálás közben így mindenki kiválaszhatja a kedvencét, amit így 3 karakter esetében könnyebb találni, mint abban az esetben, ha egy lenne.
  • Palinko
    várj még, ha úgy lesz optimalizálva mint a 4... meg sokaknak nem tetszik, hogy 3 embert kell irányítani.
  • botyika
    gta-nál nemhiszem hogy gondok lesznek, legtöbben szerintem megveszik. a kevés játékok egyike amit érdemes megvenni.
  • Evoluti0N
    Úgy már érhető. Ha már demot nem, azért egy benchmarkot igazán kiadhatnának minden játékhoz.
  • Palinko
    videókártya gyengébb egy AMD5770, inkább várok
  • Evoluti0N
    Vaaaagy. Akár meg is veheted. Megsúgom neked, hogy pont ilyen procim van és ultrán játszom. Szóval a futással nem lesznek gondjaid, ha ettől félsz.
  • Palinko
    valahogy kétlem, hogy a beta crack 50 processzora közül ne lett volna AMD :( mindenesetre én elküldtem nekik a CPU infot, hátha segít AMD Phenom II 965 Black Edition úgy látom nem annyira elterjedt emígy sem :D
  • Evoluti0N
    A Denuvo szerencsére egyiket sem csinálja. Volt pletyka pár dologról, de sehol sem lett bizonyítva. Megvan PC-n a Dragon Age és ha nem lett volna róla szó mindenfelé, hogy valami új védelmet használ, akkor észre se vettem volna.
  • Zombee
    Engem érdekel. Nem csak a feltörése, hanem a kínjai is. Némelyik DRM jobban szopatja a legális vásárlókat, mint a tört verzióval játszókat. Gondolok itt pl. a véges számú telepíthetőségre, de az állandó net sem feltétlenül jó. Pár éve karácsony (dec. 24) hajnalban valami retek gázkamratöltelék kibelezte a T-Home nagy szekrényét 2 saroknyira tőlünk, egész karácsony alatt nem volt telefonvonal, így ADSL és net sem.
  • Evoluti0N
    Hm... Kíváncsi vagyok, hogy vajon miért követik itt egyes kommentelők ilyen nagy figyelemmel a Denuvo körüli eseményeket.
  • hungi
    "It is currently not as much a "Crack" as it is a technical processor based emulation to bypass the DRM schemes.
    They are currently collecting hardware data on processor identification codes. The full crack will only work if your processor's code is submitted or archived. The crack will only work on Windows 7/64 Bit systems. Windows 8, and Windows 7/32bit will not work. If you have a rare or unlikly set of processor/hardware mixtures, it's suggested you download the .exe 3DM provides to submit hardware configuration to them directly."

Vagyis amint összegyűlik az elterjedt processzortipusokról az infókat, menni fog nyugi....
  • Palinko
    ez nem feltörés, csak féltörés 50 processzorral fut AMD-n egyáltalán nem! 100 teszterből 60 párnak fut csak a dragon age
  • Ironman2
    Nem egészen,valóban feltörték a denuvot,az origin megkerülése már rég megvolt! Nem fogok ide linkelgetni 3dm fórumról,mert wareznak számit,de napokon belül nagy meglepit igérnek
  • Ironman2
    Azt a csapatot 3DM-nek hivják,mindenkinek a rémálma.D
  • EzCsakEgyNick
    Akkor olvass utána.

"Yes,finally we cracked 64 bit version of Denuvo protection.Maybe our first crack of DA:I will release later this week." Várható volt hogy feltörik.
  • yesname #6
    Második szabálya: csak legyen rá többezer éved. :D

Egyébként nem törték fel. Ahogy lentebb írták csak az Origin adatforgalmával játszadoztak. Az pedig semmit sem ér.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.04. 20:33:02
  • Bulics
    Nem tudom a Playstation 3 at miért nem tudták sokáig feltörni?
  • OGMontana
    Kriptográfia első szabálya: Mindent fel lehet törni.
  • TBTPumpa
    LOL
    Mik ezek a fake hulladék hírek?

Nem a Denuvo-t törték fel, hanem az Origint kerülték meg. Viszont ténylegesen még azt sem törték fel, csak próbálkozás van több-kevesebb sikerrel.
  • Merwenus
    na végre :)
  • paby88
    hát ez egyértelmű volt