Ötvös Tibor

Még idén jön az Icewind Dale: Enhanced Edition

A Baldur's Gate után az Icewind Dale is visszatér a monitorjainkra.

A Beamdog a Baldur's Gate két részének feldolgozása után a 2000-ben megjelent, a Forgotten Realms világában játszódó RPG-t, az Icewind Dale-t választotta ki következő áldozatának. A bejelentést azonnal meg is ejtették, így már mozgásban is láthatjuk az Icewind Dale: Enhanced Edition nevet kapott projektet, mely még az idén meg is jelenik.

A klasszikus elemek mellett a felújított változat tartalmaz majd 60 új tárgyat, 31 díszmotívumot, új karakterosztályokat, platformok közötti ko-operatív játékmód lehetőségét és még sok más egyebet. Várjuk szeretettel, hiszen sokak számára az Icewind Dale volt az utolsó, valódi RPG.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #6
    Eleve ott kezdődik a probléma, hogy egy IWD-be nótaszóval beleszalad első végigvitelkor 60-70 óra, egy BG1-be 2-300, BG2-be szintén.

    Na most ez egy kényelmes székben/fotelben oké, de 10 colon mondjuk fekve? És akkor, hogy tartod a tabletet? Mennyi idő alatt görcsölsz be a totál kényelmetlen tartástól? 30 perc? Vicc.

    Lehet biciklivel is árkot ásni, csak nem kifejezetten arra való... a tabletre teljesen jók ezek a casual fos angryflappybirds szarok, a komolyabb játékokra meg ott a PC és a konzolok.

    Aki egy Baldur's Gate-et, IWD tableten tol végig, azt iszonyatosan tudom szánni...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.09. 20:08:04
  • Zombee #5
    Elképzelni sem tudok egy ilyen játékot tableten, mobilon. Meg úgy kb. semmit, amivel PC-n játszok, legfeljebb ugrálós platformjátékokat, buta arcade autóversenyt... bár azokat PC-n is kihagyom. FPS borzalmas, TPS szintén, RPG meg nincs is, csak gagyi f2p szarok.
  • Tinman #4
    Igen, ezek a játékok pont ipadre valók, szaros 10 colra :-D
  • Zro #3
    BG II-t kérnék végre Androidra :) Remélem most már azt is kiadják...
  • Hugh Hefner #2
    Ja, csak ez jön iPadre, a régit meg nem tudod elindítani csak mindenféle buherálással. Én boldogan kifizetek 10 eurot ha ezt jatszhatom egy 10 colos iPad Air-en
  • Tinman #1
    "sokak számára az Icewind Dale volt az utolsó, valódi RPG."

    Leestem a székről a röhögéstől. Az IWD akkor sem volt igazi RPG, amikor kijött, mindenki a helyen tudta kezelni, nem is akarta senki igazi RPG-nek beállítani... egy egyszerű akció-RPG volt és annak jó is volt. Egy BG-hez vagy egy Planescape-hez képest főleg sértés az RPG jelző.

    Ez az egész Enhanced Edition-ös pénzlehúzás, meg a legrosszabb ami történhet ezekkel a játékokkal. Eleve bűn belenyúlni az eredeti összeállításba... nem csoda, hogy a korábbi EE-ök is bugos szarok voltak. Ráadásul a módosítások jó része ingyenesen elérhető modok által...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.07. 10:25:11