Ötvös Tibor

Gigantikus méretű az európai Diablo 3

A PS4 tulajok szívhatják a fogukat. A Diablo 3 Ultimate Evil Edition letölthető változata 62.7 GB-os mérettel bír.

Az újabb és újabb adathordozók megjelenésével egyenes arányban nőtt a méretektől való félelem a játékvilágban. Az új generáció beköszöntöttével ez a félelem csökkent picit, hiszen ezúttal is a már ismert Blu-Ray lemezek maradtak az adathordozók. Azonban a digitális disztribútoroknál már más a helyzet és ezt most a PS4 tulajok tapasztalják meg a legjobban.

Hamarosan ugyanis megjelenik a Diablo 3 Ultimate Evil Edition, melynek lemezes kiadása még PS4-en is "csupán" 41 GB-on terül el. Ugyanakkor a letölthető változat 62.7 GB-ot foglal el és ebben nincs benne még a telepítés. A dolog nem magyarázható egyébként a next-gen géppel sem, hiszen az Xbox One változat 21.82 GB-ot vesz el a lemezből, míg a PC-s port 25 GB-ot használ el. A Blizzard és a Sony magyarázata szerint mindez a különböző nyelvi csomagoknak köszönhető és csak az európai változatot érinti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Az a vicc, hogy 40 GB-os a telepítője egy felülnézetes hack 'n' slash-nek.
    Az 1080-as videók nem magyarázatok erre [nem *.bik-ben vagy szinte-tömörítetlen kéne nyomatni]...
  • Macropus Rufus #2
    "A Blizzard és a Sony magyarázata szerint mindez a különböző nyelvi csomagoknak köszönhető és csak az európai változatot érinti."
    ez egy vitz. több mint 21GB a nyelvi csomag.
  • alma2 #1
    igen, es az meghaladja a kepessegeiket, hogy megkerdezzek melyik nyelvet akarja szegeny szerencsetlen ember es csak azt toltse le...