Ötvös Tibor

5 millió dolláros per a Killzone felbontása miatt

Félrevezető volt a Killzone: Shadow Fall multiplayer reklám és ezért perli 5 millió dollárra egy játékos a Sony-t.

Az Aliens: Colonial Marines óta a kiadók és a fejlesztők is megtanulták, hogy ésszel szabad ígérgetni, mert a játékosokat már nem olyan könnyű átverni. Most a Sony és a Guerilla Games szembesülhet azzal, hogy nem szabad felelőtlenül kijelenteni semmit, mert az később csúnyán visszaüthet. Ma derült ki ugyanis, hogy egy rajongó perli a Sony-t, mivel szerinte megtévesztő volt a Killzone: Shadow Fall egyik ígérete.

Douglas Ladore kaliforniai lakos szerint a játék reklámja "szándékosan volt félrevezető és tartalmazott nem valós dolgokat". Pontosabban mondva a multiban tapasztalható 1080p-s felbontást hiányolja. Képviseletét egyébként épp az Edelson PC látja el, akik a Sega és Gearbox Software elleni beadványt is megfogalmazták, szóval van tapasztalatuk ilyen téren. A Sony és a Guerilla szerint nem hibáztak és állnak a per elé, mivel nem fizetik ki a Ladore által kért 5 millió dollárt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lollerka #5
    ugyis HA lenne vlmi megegyeznek peren kivul, senki sem akarja h amcsiknal legyen precedens mert akkor vege lenne par kiadonak es fejlesztocsapatnak:D de ugyse lesz semmi belole
  • StoneCold7 #4
    Az ilyen perek mindegyike hülyeség. Átverni meg elég könnyű mindenkit jó példa erre a gyalázatos CoD széria. De ilyennel átverni az embereket, hogy kamu igéreteket mondanak az egyszerűen vicc.
  • EnxTheOne #3
    Vicc az egész

    Akkor csak ö kap 5 milliót vagy mindenki aki megvette az usa-ban?
    Mert ha csak egy valaki kap kárpotlást a több százezer jenki meg nem az igazságtalan.

    Maximum a játék árát kéne vissza kapnia.
  • Tompika777 #2
    Biztos sérült a retinája az alacsonyabb felbontás miatt...:D
  • Zombee #1
    Vicc. Milyen jogi alapja lenne, hogy kapjon 5 millió dollárt...?